Edi Iordănescu dă milităria jos din pod la națională. Amenzi chiar și dacă jucătorii nu poartă ciorapi

Edi Iordănescu dă milităria jos din pod la națională. Amenzi chiar și dacă jucătorii nu poartă ciorapi

Naționala României debutează sâmbătă în campania de calificare la Euro 2024. Sun sloganul ”așa nu se mai poate”, antrenorul Edi Iordanescu a impus reguli drastice, prin care speră să-i disciplineze pe ”tricolori”.

Edi Iordănescu a început campania de calificare la Euro cu reguli stricte. Foto Sportpictures

Amenințările făcute în direcția jucătorilor la nivel public își găsește o confirmare din plin în Regulamentul de Ordine Interioară, pe care chiar Edi Iordănescu l-a întocmit și i-a anunțat pe fotbaliști că e activ din prima zi de când ajung în cantonamentul de la Mogoșoaia, scrie gsp.ro.

Regulamentul lui Iordănescu

Orice întârziere la antrenament, ședințe, autocar sau masă aduce o sancțiune cuprinsă între 50 și 200 euro

Folosirea telefoanelor mobile sau a altor dispozitive la masă, ședințe sau în drumul de la hotel spre stadion în ziua meciului se sancționează cu 100 euro

Prezența la masă cu papuci fără ciorapi se sancționează cu 50 euro. În cameră este permis doar consumul fructelor. Alte alimente și băuturi, în afară de apă, sunt interzise! Amendă 50 euro

Nerespectarea programului de tratament sau recuperare indicat de doctor se sancționează cu 100 euro

Părăsirea cantonamentului fără aprobarea staff-ului tehnic, cu excepția plimbărilor de seară aprobate în prealabil, se sancționează cu 1.000 euro (se poate merge până la excludere)

Lovirea mingii la antrenament după fluierul antrenorului (lovirea mingii între exerciții) se sancționează cu 50 euro

Amenzi și pentru nerespectarea deciziilor tactice

Nerespectarea sarcinilor de joc sau a principiilor tactice se sancționează între 100 și 500 euro (în funcție de gravitate, la aprecierea antrenorului)

Neimplicarea la un nivel de 100% în antrenamente se sancționează între 50 și 300 euro (în funcție de gravitate, la aprecierea antrenorului)

Replici verbale sau gesticulări neadecvate la observațiile sau indicațiile antrenorului sau ale membrilor din staff-ul tehnic, staff-ul auxiliar, ale colegului de echipă sau ale suporterilor se sancționează cu 50 - 1.000 euro (în funcție de gravitate, la aprecierea antrenorului)

Jucătorul are obligația de a urma programul de vitaminizare și medicație indicat de mediul echipei, în caz contrar se sancționează cu 100 euro

Nu sunt permise vizitele în programul de cantonament decât în cazuri excepționale și cu acordul antrenorului principal, în caz contrar se sancționează cu 500 euro

În perioada de odihnă sunt interzise jocurile video, în caz contrar se sancționează cu 300 euro.

Recidiviștii plătesc dublu

Pentru cine recidivează, amenzile se dublează. Neplata amenzii atrage neprimirea la antrenament și se poate merge până la excludere.

Toți trebuie să înțeleagă un lucru! A trecut perioada în care ne permiteam să ne mai alintăm, să ne răsfățăm, să venim cu jumătăți de măsură, să ne gândim că merge și cu puțin efort sau cu puțină muncă. Cine vine trebuie să dea totul! Nu mai există toleranță pentru nimeni. Există totul sau nimic pentru echipa națională!”, a spus Edi Iordănescu, care nu concepe ca România sa mai rateze un turneu final.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”