Edi Iordănescu, pus la zid după Andorra - România. „Prea tensionat, încordat, exploda haina pe el”

Edi Iordănescu, pus la zid după Andorra - România. „Prea tensionat, încordat, exploda haina pe el”

Edi Iordănescu a debutat cu dreptul în preliminariile Euro 2024, după ce România s-a impus cu 2-0 în deplasarea din Andorra și a obținut primele puncte în Grupa I. În ciuda celor 3 puncte obținute, jocul „tricolorilor” a fost modest, în fața unei echipe foarte slabe.

Edi Iordănescu, tensoinat la meciul cu Andorra. Foto Sportpictures

Selecționerul i-a dezamăgit pe oamenii de fotbal în primul rând pentru jocul prestat de ai noștri, apoi pentru că nu a pus presiune pe elevii săi să înscrie de mai multe ori, mai ales după ce gazdele au rămas în inferioritate numerică, încă din minutul 61. Și au dreptate, pentru că golaverajul este un atu important în preliminariile Euro 2024.

Fostul internațional Viorel Moldovan, unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei naționale, l-a luat în vizor pe Edi Iordănescu și a lăsat de înțeles că acesta a fost copleșit de presiune pe parcursul deplasării din Andorra.

„Nu înțeleg! Edi face două schimbări cu profil defensiv când suntem în superioritate numerică. Au intrat Băluță și Marius Marin, când putea schimba altfel și putea aduce un plus la nivel ofensiv. Aveai superioritate numerică, totul era în favoarea ta, dar tu faci schimbări defensive… E ciudat!

Cu Alibec lider de echipă, ”tricolorii” au învins în Andorra. Foto Antena 1

Cu Alibec lider de echipă, ”tricolorii” au învins în Andorra. Foto Antena 1

Și văd o încrâncenare foarte mare. Îl văd pe Edi pe bancă foarte tensionat, foarte încordat. Mai avea puțin și exploda haina pe el. Da, e presiune mare la națională…”, a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Florin Răducioiu, nemulțumit și el

Florin Răducioiu, de asemenea fost component al „Generației de Aur”, s-a declarat și el nemulțumit de același aspect. Răducioiu și-ar fi dorit ca elevii lui Edi Iordănescu să asedieze poarta Andorrei în ultima jumătate de oră și astfel să își asigure un avantaj în grupă din punct de vedere al golaverajului.

„Nu mă așteptam la un joc mare. Avem o echipă oarecum nouă, e început de campanie. Nu mă așteptam la un joc spectaculos. Dar să nu marchezi timp de 30 de minute în superioritate… Mă gândesc la golaveraj. Orice gol contează. E un mare dezavantaj. E și o neputință și o lipsă de luciditate”, a declarat Florin Răducioiu, conform aceleiași surse.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!