Edward Iordănescu, de râsul comentatorilor TV: Hohote în studio după conferința selecționerului VIDEO

Edward Iordănescu, de râsul comentatorilor TV: Hohote în studio după conferința selecționerului VIDEO

Glorificarea eșecului a devenit noua specialitate a Federației Române de Fotbal! Exemplul cel mai bun: reacțiile venite dinspre FRF după retrogradarea în Liga C a Națiunilor din postura echipei care a ocupat ultimul loc, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda și Muntenegru. Atenție: federația și selecționerul aveau un obiectiv comun la startul campaniei: locul 1 în această serie!

Edward Iordănescu a anunțat că va pleca de la națională, dacă va rata calificarea la Euro 2024

De la locul 1 s-a ajuns însă la ultimul loc și de aici și încercările federale de a băga eșecul sub preș. Președintele Răzvan Burleanu a spus că există și o parte bună în această retrogradare: că la următoarea ediție a Ligii Națiunilor, vom întâlni echipe mai accesibile! De parcă, aceasta e țintă într-o întrecere sportivă. Iar când șeful vorbește așa, nu e de mirare că și selecționerul Edward Iordănescu a avut un discurs similar.

Într-o conferință organizată la începutul săptâmănii, Iordănescu jr a bătut moneda pe faptul că, dacă avea un punct în plus în grupa din Liga Națiunilor, atunci România ar fi fost la egalitate cu Finlanda, care a terminat pe 2. Insistența selecționerului pe acest scenariu l-a amuzat teribil pe comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu.

După ce a ascultat rezumatul declarațiilor date de Iordănescu jr, Cosmescu a avut un comentariu foarte inspirat în studioul Orange Sport: „Era să nu mai fiu aici. Dacă mai prindeam trei numere la 6/49... Am prins doar trei, dar, dacă mai prindeam încă trei, luam pot-ul mare şi nu mai veneam la emisiune. Aşa şi el cu punctele astea. E cea mai tare pe care am auzit-o vreodată... Dacă mai avem un punct şi încă două din partea cealaltă... Asta e genială, aşa ceva n-am mai auzit. Dacă mai aveam un punct... Cum adică dacă mai aveam un punct?“.

VEZI EMISIUNEA ORGANE SPORT CU REACȚIA LUI BOGDAN COSMESCU

Liga B a Națiunilor, grupa a 3-a, clasamentul final

1. Bosnia 6 3 2 1 8-8 11

2. Finlanda 6 2 2 2 8-6 8

3. Muntenegru 6 2 1 3 6-6 7

4. România 6 2 1 3 6-8 7

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia