Efectele scandalului Harvey Weinstein: Șeful studiourilor Amazon, acuzat de hărțuire sexuală, demisionează

Efectele scandalului Harvey Weinstein: Șeful studiourilor Amazon, acuzat de hărțuire sexuală, demisionează

Șeful diviziei consacrate filmelor și serialelor din cadrul Amazon (Amazon Studios) a demisionat marți în urma unor acuzații similiare celor formulate împotriva producătorului Harvey Weinstein, a indicat un purtător de cuvânt al companiei pentru DPA.

Roy Price fusese plasat "în concediu" săptămâna trecută, după ce o producătoare de televiziune îl acuzase că i-a făcut avansuri, într-un articol publicat în The Hollywood Reporter.

Isa Hackett, producătoare a serialului "The Man in the High Castle", difuzat pe platforma video a Amazon, a declarat că Roy Price, în vârstă de 51 de ani, i-a făcut avansuri "repetate și insistente" în timp ce se aflau într-un taxi în drum spre o petrecere a personalului Amazon în iulie 2015.

Hackett a declarat că a fost de acord să povestească despre incident după ce a citit în ultimele zile relatări ale altor femei despre actele de agresiune sexuală și viol de care este acuzat producătorul hollywodian Harvey Weinstein.

Între timp, acuzațiile împotriva lui Weinstein au continuat marți, după ce actrița britanică Lena Headey a povestit că producătorul a încercat să o forțeze să intre în camera lui de hotel.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 De citit!

4 Fenomen straniu în SUA

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…