Efectul „dihăniilor” HIMARS! Peste 200 de ofițeri ruși lichidați în două săptămâni!

Efectul „dihăniilor” HIMARS! Peste 200 de ofițeri ruși lichidați în două săptămâni!

În ultimele două săptămâni, Forțele Armate ale Ucrainei au distrus constant trupele, bazele și depozitele armatei ruse din teritoriile ocupate folosind rachete HIMARS.

Mass-media din Federația Rusă a confirmat moartea în masă a peste 200 de ofițeri ruși pe front.

O înfrângere majoră a Forțelor Armate Ruse în Ucraina a avut loc pe 8 iulie, scrie publicația Meduza. În acea zi, au fost eliminați 6 militari de rang înalt ai Forțelor Armate RF: un maior al armatei a 49-a, un locotenent superior și un ofițer superior din cadrul Brigăzii 90 de rachete antiaeriene, precum și doi ofițeri de subordine din brigada 66 de control.

Necrologul afirmă că aceștia au murit „în obligația de a proteja secretele de stat”.

10 iulie a fost și „zi neagră” pentru armata rusă. Postul de comandă al Diviziei 106 Aeropurtate a fost distrus. Printre cei lichidați a fost comandantul acestui grup, inclusiv doi comandanți adjuncți Maxim Kudrin și Serghei Kuzminov, precum și șeful de stat major Andrei Vasiliev.

În aceeași zi, armata rusă a suferit pierderi grele în timpul atacului Forțelor Armate ale Ucrainei la postul de comandă rusesc din Novaia Kakhovka . Potrivit părții ucrainene, pierderile rușilor s-au ridicat la 150 de invadatori morți, inclusiv 5 ofițeri.

Astfel, a fost confirmat decesul comandantului diviziei 20 de pușcați Alexei Gorobeț, colonelul Serghei Kens, precum și a șefului de stat major al Corpului 22 Armată al Forțelor Armate RF, generalul-maior Nasbulin.

Forțele Armate ale Ucrainei vor primi în curând rachete HIMARS ce pot lovi ținte și la 300 km distanță.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro