„Efectul” Mouratoglou?/Șefa antidoping dezvăluie că Simona Halep a întrerupt colaborarea cu ANAD de un an de zile/David Popovici, dat ca exemplu pozitiv

„Efectul” Mouratoglou?/Șefa antidoping dezvăluie că Simona Halep a întrerupt colaborarea cu ANAD de un an de zile/David Popovici, dat ca exemplu pozitiv

„Efectul” Mouratoglou?/Șefa antidoping dezvăluie că Simona Halep a întrerupt colaborarea cu ANAD de un an de zile/David Popovici, dat ca exemplu pozitiv.

„Mie-mi pare foarte rău, pentru că Simona a avut o perioadă în care păstra legătura prin stafful ei tehnic cu ANAD-ul. Ne întreba de medicamente, de suplimente, de tot ce îi era prescris, dacă sunt sau nu interzise.

De la un anumit moment nu a mai păstrat legătura cu noi, cam de un an de zile. Nu ne-a mai contactat așa cum o face David (n.r. Popovici) sau părinții lui. Părinții lui mă sună indiferent de fusul orar care există la ei” - Gabriela Andreiașu, șefa ANAD, pentru hotnews.ro .

De știut:

  • La US Open 2022, Simona Halep nu mai avea vreun român în staff-ul său. De la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou (aprilie 2022), sportiva noastră a renunțat la colaboratorii din țară.
  • Ultimul înlocuit (în vara acestui an) a fost Theo Cercel - a fost adusă Candice Gohier, fizioterapeuta din cadrul academiei lui Patrick Mouratoglou. SURSA: hotnews.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”