Efectul Orăştie/PSD este un butoi cu pulbere.Dragnea şi Şova s-au înjurat de mamă

Efectul Orăştie/PSD este un butoi cu pulbere.Dragnea şi Şova s-au înjurat de mamă

Bârfele şi ameninţările pe care le împrăştie Şova la adresa lui Liviu Dragnea au făcut ca joi conflictul dintre cei doi, care mocnea după incidentul de la Orăştie, să izbucnească pe faţă. Joi, Dragnea l-a sunat pe Şova şi i-a spus, fără ocolişuri, că-l bagă în aia a mă-sii. Replica lui Şova a fost la fel. Mai mult, Şova i-ar fi spus lui Dragnea că el oricum e mort. Şi că îi va mânca, cu mare plăcere coliva. Nervozitatea lui Dragnea a devenit maximă după ce s-a trezit cu Liviu Neagu, de la PPDD, dar mai ales de la Teleorman, în Guvern. Fără să ştie ceva. Când l-a întrebat pe Ponta de ce a făcut asta, Ponta i-a răspuns: ,,Păi nu e, mă, prietenul tău? '' Cert este că la Orăştie, ce trebuia să fie, conform declaraţiilor oficiale, semnalul unităţii de luptă pentru cucerirea ultimei redute, n-a fost de fapt decât flăcăruia care a aprins fitilul unei bombe pe cale să explodeze.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?