Ei sunt singuraticii zodiacului. Au cele mai mari șanse să rămână singuri toată viața

Ei sunt singuraticii zodiacului. Au cele mai mari șanse să rămână singuri toată viața

În general oamenii își tovărășia cuiva, dacă nu a cuiva anume, atunci cel puțin să nu fie singuri. Dar există și unele excepții. Unii oameni se simt mai bine așa și chiar pot rămâne singuri toată viața. Această trăsătură e influențată și de semnul zodiacal sub care s-au născut.

Horoscop FOTO Shutterstock

Unele semne zodiacale singure preferă să rămână așa pentru că își iubesc libertatea, în timp ce alte semne zodiacale se simt mai complete atunci când sunt într-o relație.

Dar ideea de a fi fericit singur sau într-o relație este mai mult o problemă interioară a fiecăruia. Nu înseamnă că ești un romantic fără speranță dacă ai nevoie să fii într-o relație. Pur și simplu nu ești fericit singur și asta poate fi o problemă. Iar faptul că ești prea fericit singur și nu permiți iubirii să intre în viața ta poate deveni, de asemenea, o problemă.

Iată care sunt semnele zodiacale care pot fi singure și fericite, conform Your Tango .

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este cel mai singur semn zodiacal dintre toate. Scorpionilor le place să fie cu cineva în care se pot vedea puțin din ei înșiși, dar dacă nu este cazul, preferă să fie singuri.

Scorpionului îi place să se scufunde în propria minte - mai ales atunci când îi place cineva. Le place să încerce să îl înțeleagă pe celălalt în mod semnificativ. Scorpionul va dori să își dea seama ce are de oferit în relația lui, pentru a fi cel mai bun partener. Dar dacă Scorpionul simte că intimitatea lui este invadată sau că există vreo fățărnicie în relație, nu are nicio problemă în a rămâne singur.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Fecioarele iubesc să fie singure pentru că se bucură de timpul lor de singurătate! De asemenea, le place să lucreze și pot fi considerați „workaholici” pentru că sunt atât de responsabili și organizați.

Deși Fecioarele se bucură de câte o întâlnire socială din când în când, la sfârșitul zilei, își doresc "timpul lor pentru ele însele". Fecioarele se simt uneori inconfortabil să fie la adunări sociale unde nu îi cunosc pe toți. Îți poți imagina cât de greu le este să își găsească un partener atunci când nu vor cu adevărat să iasă la întâlniri sau să fie cei care inițiază socializarea.

Fecioarele sunt un fel de solitari în lumea zodiacală pentru că, atunci când nu vine vorba de găsirea unor potențiali parteneri, au standarde foarte înalte. Preferă să rămână singuri decât să fie dezamăgite.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Nativii din Rac iubesc să fie singuri la fel de mult cum se bucură de un parteneriat. Femeile din zodia Rac sunt văzute ca mame foarte bune, așa că le place să găzduiască evenimente sociale și să se ocupe de ceilalți. Dar uneori se retrag în carapacea lor și le place să fie singure acasă ori de câte ori pot. Acesta este un semn care adoră o zi de relaxare pe canapea și le sună mult mai apetisant decât o ieșire în oraș .

Sunt, de asemenea, foarte sensibili, așa că, deși pot fi buni atunci când sunt într-o relație, e ușor să se simtă răniți. Cei din zodia Rac au nevoie ca partenerul să le înțeleagă sentimentele și au nevoie de cineva care să le fie mereu alături. De multe ori, acest lucru îi face să fie mai precauți cu cine sunt. Acest lucru îi poate face pe Raci să prefere să fie singuri și să nu se implice pe deplin cu un partener pentru a nu fi răniți.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștilor le place să fie în relații, dar din autoapărare, mulți sunt mai fericiți atunci când sunt singuri. Peștii sunt ființe foarte emoționale, precum și semne creative și imaginative.

Peștii preferă uneori să stea acasă decât să meargă la o petrecere. Nu-i deranjează nici măcar să alerge la magazin dacă asta înseamnă că nu trebuie să se îmbrace drăguț. Dar faptul că sunt leneși nu înseamnă că nu au zilele lor glam. Deoarece Peștii sunt casnici, pot sta o bună perioadă de timp singuri, dar sunt și romantici fără speranță și tânjesc după atenție uneori. După ce au primit destul de multă, pot rezista o vreme fără ea și sunt destul de fericiți singuri.

Săgetător (26 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii are tendința de a fi un fel de lup singuratic. Ei știu dacă le place cineva atunci când îl întâlnesc, așa că, în sensul unei relații, pot fi dedicați, dar sunt și foarte aventuroși. Dacă sunt cu tine și te iubesc, probabil că vor spera ca și tu să te implici. Săgetătorul este un semn zodiacal care, dacă ar vrea să se mute într-un stat nou și tu nu vrei, probabil că ar face-o oricum.

Berbec (20 martie - 21 aprilie)

Berbecii pot deveni singuri pentru anumite perioade de timp, chiar dacă nu durează foarte mult, mai ales când sunt unul dintre cele mai atractive semne zodiacale de acolo.

Deși Berbecii au tendința de a se îndrăgosti rapid, se despart și mai repede de dragostea lor. Din acest motiv, le este mai bine să fie singuri. Schimbă atât de mult partenerii și au multă energie pentru aventurile lor, până când sunt gata să se așeze pe termen lung. Cel mai bine pentru ei este să se concentreze pe ei înșiși până când întâlnesc persoana potrivită. Berbecii sunt cei mai fericiți atunci când sunt singuri... până când o găsesc pe persoana potrivită.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Faptul că Gemenii sunt unul dintre cele mai sociabile semne din toate timpurile, punct cu punct, te-ar face să îți dai seama că, dacă sunt singuri, se simt destul de singuri. Gemenii se pot simți singuri destul de ușor, așa că a fi într-o relație înseamnă că au pe cineva la dispoziție. Gemenii fiind un conversator versatil, pot vorbi literalmente despre orice; subiectele sunt nesfârșite. Acest semn zodiacal poate fi singur, dar s-ar putea să nu fie cea mai fericită alegere a lor. Dacă au o mulțime de prieteni sau se întâlnesc des, se pot descurca să fie singuri și să se simtă foarte bine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leul iubește să fie cu cineva. Ei au nevoie de atenție și complimente. Ei vor dori ca energia din exterior să îi ajute să strălucească precum soarele. Leii tânjesc după acest tip de validare de a fi în centrul atenției.

În general, Leii tind să aibă un cerc mare de prieteni și un partener, mai ales dacă este cineva care a ales să fie cu ei nu doar din cauza aspectului lor, ci și a personalității lor. Nu le place să fie singuri pentru că atunci când sunt într-o relație pot avea parte de o abundență de complimente.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele iubesc oamenii. Deși se pot bucura de timpul petrecut singuri, Balanțele singure prea mult timp pot deveni foarte ușor deprimate. Ele tind să iubească întâlnirile sociale și să-și facă o mulțime de prieteni, sau le place să găsească potențiale persoane cu care să se întâlnească, deoarece sunt destul de cochete. Pur și simplu, deși Balanțele flirtează destul de mult, ele își doresc acea adorație și afecțiune pe care o poți găsi doar într-o relație adevărată.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Capricornii sunt melancolici, așa că uneori vor să fie singuri. Deși, uneori sunt prea bucuroși și vor interacțiune socială, fie că este vorba de o săptămână sau de câteva zile. Dar pot, de asemenea, să petreacă zile întregi singuri, pierduți în mica lor lume a muncii, rezolvând lucruri.

Cu toate acestea, ei încă tânjesc după acea apropiere; altfel, se simt singuri. Capricornii sunt muncitori sociabili, dar le place să stabilească legături sociale cu oameni care i-ar putea ajuta în carieră sau în dragoste. Este important pentru Capricorn să fie într-o relație; imaginează-ți că au un partener care le-ar putea fi alături și care i-ar putea sprijini în călătoria lor, mai ales dacă au o carieră similară.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul iubește să fie într-o relație. Acesta este un semn inteligent care are o mulțime de cunoștințe și idei de împărtășit. Se bucură de ceva timp de singurătate, ca orice semn, dar le place cu adevărat să socializeze, să facă muncă voluntară sau ceva mai mult ca o relație în care pot să îmbunătățească persoana cu care sunt.

Cu toate acestea, Vărsătorul este, de asemenea, unul dintre semnele zodiacale care sunt cele mai sigure de ele însele, iar uneori acest lucru poate fi considerat intimidant, ceea ce face ca Vărsătorul să fie aproape întotdeauna singur, indiferent cât de mult le place să fie într-o relație.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurul are nevoie de alții. S-ar simți mai bine într-o relație în principal pentru că devin atât de consumați de singurătate.

Sigur, sunt orientați spre obiective și motivați să reușească, dar atunci când sunt cu cineva, simt că nu numai că au pe cineva care să îi asculte, dar și pe cineva care poate fi alături de ei mai mult decât poate fi un prieten.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

3 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

4 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”