El Al a găsit un echipaj alternativ după ce piloții au refuzat să zboare cu Netanyahu în Italia

El Al a găsit un echipaj alternativ după ce piloții au refuzat să zboare cu Netanyahu în Italia

Piloții și însoțitorii de bord El Al nu s-au oferit, conform protocolului El Al, pentru a gestiona zborul programat al prim-ministrului către Roma în cursul acestei săptămâni.

Benjamin Netanyahu. Foto: EPA-EFE

Piloții companiei aeriene naționale israeliene El Al le-au dat emoții primului-ministru Benjamin Netanyahu și soției sale, Sara , după ce nimeni nu s-a oferit voluntar pentru a transporta primul cuplu al Israelului la Roma pentru o vizită de stat în Italia programată a avea loc joia următoare (9 martie), a anunțat duminică El Al Airlines.

Termenul de înscriere emis de compania aeriană națională a Israelului , așa cum este cerut atunci când prim-ministrul urmează să plece cu o companie aeriană comercială, a expirat duminică la ora 14:00 și a fost întâmpinat cu indiferență de piloții și însoțitorii de bord El Al, care au refuzat. să profite de ocazie.

Mai târziu, duminică seara, El Al a anunțat că a găsit în sfârșit un echipaj care să zboare cu avionul în care se va afla cuplul Netanyahu, pentru zborul spre Italia.

El Al: Lipsa de piloți calificați pentru zborul lui Netanyahus către Roma

Într-o declarație emisă după trecerea termenului limită, El Al a spus că „ problema personalului zborului primului ministru nu a fost încă rezolvată din cauza lipsei de piloți calificați în escadronul nostru Boeing 777 , printre alte motive. Lucrăm pentru a gestiona acest zbor... în conformitate cu procedurile companiei, așa cum am făcut de nenumărate ori înainte”, a scris El Al. „De la înființare, El Al a condus șefi de stat pentru misiuni naționale importante și va continua să facă acest lucru în viitor, așa cum este necesar”.

Conform protocolului El Al, comisarul escadronului este obligat să piloteze zborul premierului. Cu toate acestea, nu a fost clar unde a găsit compania aeriană un echipaj, deoarece personalul lui El Al părea să nu vrea să-l însoțească pe Netanyahu în acest zbor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante