El este CREIERUL din spatele Programului de Guvernare al PSD! Biroul său din Kiseleff este „TOP SECRET”!

El este CREIERUL din spatele Programului de Guvernare al PSD! Biroul său din Kiseleff este „TOP SECRET”!

Da, fostul ministru al Finanțelor din ultimul Guvern Ponta, Darius Vâlcov, este omul din umbră care a coordonat, la ordinul lui Liviu Dragnea, Programul de Guvernare cu care PSD a defilat în campania câștigătoare din 11 decembrie. Biroul său din Kiseleff este și acum „top secret”! Autor al celei mai revoluționare și apreciate modificări a Codului Fiscal din ultimii 20 de ani, Vâlcov a fost nevoit să demisioneze din Guvern în urma acuzațiilor de corupție. Caz rar, Vâlcov a demisionat imediat și din calitatea de senator pentru a se pune la dispoziția procurorilor DNA. 

Președintele PSD Liviu Dragnea are o încredere totală în Vâlcov. În 2014, Vâlcov a fost unul dintre puținii privilegiați care au fost invitați de Dragnea în concediu în Brazilia. Tot în 2014, la alegerile prezidențiale, Dragnea a împărțit cu Vâlcov responsabilitatea coordonării campaniei lui Victor Ponta.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro