El este omul de afaceri ucis de interlopii din clanul Fabian la hotelul Belmont

El este omul de afaceri ucis de interlopii din clanul Fabian la hotelul Belmont

Un bărbat de 41 de ani a fost ucis în urma unei petreceri care a avut loc, în weekend, la un hotel din zona montană Padina, acolo unde se aflau și mai multe personalități publice, inclusiv Alex Velea, Antonia, Alina Eremia și Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu.

Victima se numea Sorin Anghel și era proprietarul unei firme de pază din Târgoviște, potrivit Observator. El ar fi sărit în apărarea soției sale, care ar fi fost ținta unor glume urâte făcute de cei trei suspecți reținuți de polițiști în acest caz. După ce s-au luat la ceart[, indivizii l-ar fi înjunghiat pe bărbat, care s-a stins în parcarea hotelului, lăsând orfani doi copii.

"Fraţii au profitat de panica momentului pentru a se face nevăzuţi. S-au urcat în autoturismul parcat lângă hotel şi au pornit în goană. În tot acest timp, curgeau apelurile la 112. Alertaţi, poliţiştii au instituit filtre pe toate drumurile pe care aceştia o puteau apuca. Maşina cu care cei trei fraţi au fugit a fost găsită la aproximativ 20 de kilometri distanţă de hotel. Prezintă urme de sânge atât pe exterior, cât şi pe interior", a relatat Ana Grigore, reporter Observator.

Cei trei suspecți ar fi Laurențiu, Louis şi Armando, fiii vrăjitoarei Sidonia, și fac parte din clanul Fabian. Ei vor fi prezentați astăzi în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. Poliția afirmă că omorul a survenit în urma unui conflict spontan, iar ancheta este în curs. Alex Velea și Alina Eremia au fost audiați de polițiști în calitate de martori.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”