Ele sunt zodiile cele mai îngâmfate. Cu un ego cât casa, e greu să le intri în grații

Ele sunt zodiile cele mai îngâmfate. Cu un ego cât casa, e greu să le intri în grații

E adevărat, astrele predispun, oamenii dispun. Totuși, există aspecte astrologice ce nu pot fi contrazise. Și tipare similare ale reprezentanților fiecărei zodii .

Nativii din zodia Leul sunt foarte orgolioși

Cu toții ne dorim să fim încrezători în noi înșine. Însă unii exagerează, de-a dreptul. Cu un ego cât casa, e greu să le intri în grații! Se laudă și și-au rezervat pe o perioadă nedeterminată podiumul învingătorilor.

Dacă uneori aceste caracteristici pot fi chiar lăudabile, în exces devin deranjante, iar îngâmfarea le poate aduce valuri de dezaprobare.

Iată care sunt zodiile cele mai obsedate să se afirme, să fie văzute, lăudate, aplaudate

LEUL

oglindă leu png

Cine altcineva să deschidă lista? Cu Soarele drept planetă guvernatoare, Leul se comportă de parcă într-adevăr întregul sistem solar se rotește în jurul său. Orgoliul lor este incomensurabil, tot ce contează în viața asta este cum se simt ei, ce vor ei, ce planuri au ei, ce au făcut ei. Ei, ei și doar ei. Drept urmare, capcana este că pot ajunge incredibil de narcisiști. Adoră să fie în centrul atenției, să-și etaleze multiplele calități, iar uneori pot duce nevoia aceasta de adorație poate mult prea departe. Iar când nu se străduiesc excesiv, cu siguranță strălucesc mai tare.

BERBECUL

Berbec jpg

Este un lider înnăscut. Însuși zodiacul începe cu el. Și este un războinic, căci nu întâmplător planeta care guvernează zodia Berbecului este Marte. Denumirea acesteia provine de la zeul roman al războiului . Instinctiv, un Berbec va ști când este cel mai bun moment să acționeze. Berbecii știu cum să-și adune oamenii în jurul lor și să-i determine să-i urmeze. Le place să fie măguliți și ține de orgoliu să aibă cât mai mulți adepți, cărora le promit că-i vor duce pe cele mai mărețe culmi ale succesului. Uneori, au o nevoie disperată de validare, spun specialiștii astrologi de la BestLife. Pentru a-și asigura succesul după care tânjesc atât de mult, este important să-și amintească măsura în toate și faptul că exagerările nu aduc nimic bun.

SCORPIONUL

Scorpion jpg

Lordul întunericului, semnul pe care nu vrei să-l superi. Patronat de Pluto, planeta care a primit numele după zeul grec/roman al lumii subterane, Scorpionul urmărește fiecare mișcare din umbră și te înțeapă când nici nu te aștepți. Și lasă, că știi tu pentru ce.

Ego-ul unui Scorpion nu are limite, trăiește pentru a fi venerat. Tocmai de aceea, caută să fie mereu cei mai inteligenți, agili, versați. Se înconjoară de persoane mai slabe pe care să le poată domina. Atunci când se simt amenințați, trec direct în modul manipulativ, un mod pe care îl stăpânesc cu mare artă și desăvârșire. Mereu vor să fie cei mai buni, în orice domeniu. Sunt grozavi să saboteze și să aranjeze lucrurile în așa fel încât să le servească lor, în primul rând.

SĂGETĂTORUL

Horoscop jpg

Un semn curios și inteligent, sigur pe sine. Combativi, nu își doresc să audă că altcineva i-a întrecut, că un alt om a fost mai bun. Este o durere greu de dus pentru acest semn de foc guvernat de planeta înțelepciunii și a curajului, Jupiter sau Marele Benefic.

Mulți îi acuză pe Săgetători că sunt centrați pe sine, preocupați doar de binele personal și că au o sete neostoită pentru libertate, pe care cei mai mulți n-o pot înțelege. Adoră discuțiile interesante, despre subiecte noi, inovatoare și sunt înnebuniți să capteze atenția celor din jur, doar doar vor primi și mai multă validare, respect și iubire.

Foto: Pixabay

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”