Ele sunt zodiile cele mai predispuse la divorț! Dar care sunt cele mai statornice?

Ele sunt zodiile cele mai predispuse la divorț! Dar care sunt cele mai statornice?

Oricât de mult scepticism ar exista în legătură cu astrologia, este de netăgăduit că anumite semne sunt mai statornice decât celelalte. Iar aici, un cuvânt greu îl are elementul zodiei.

Anumiți nativi ai zodiacului reușesc foarte greu să întrețină o poveste de iubire

În topul zodiilor statornice și fidele se află semnele de pământ: Taur, Fecioară și Capricorn.

Cei mai rebeli nativi sunt desigur cei aerieni. Semnele de aer ale zodiacului: Gemenii, Balanța și Vărsătorul. Tot elementele au decis că între aceste șase semne există o profundă incompatibilitate. Astrologii spun că nativii din aceste zodii de aer sunt sociabili, neserioși, dar și versatili și capabili să se adapteze foarte repede la orice situație.

Evident, din cele 12 zodii , unele sunt mai predispuse la o viață tumultoasă, relații noi, despărțiri, divorțuri sau chiar vieți duble. Iată ce semne au fost încadrate cu grad de risc în amor, potrivit astrologilor americani.

Astrologii spun că nativii zodiilor de aer sunt sociabili, neserioși, dar și versatili

Astrologii spun că nativii zodiilor de aer sunt sociabili, neserioși, dar și versatili

Fiecare semn zodiacal are propriul mod unic de a gestiona relațiile și este important să înțelegem că există factori astrologici care influențează acest lucru.

Vărsătorul

Firea sa liberă, solară, aeriană, artistică nu-l predispune la divorț, întrucât este foarte greu să vezi Vărsătorul căsătorit. Acest nativ tânjește constant după independență. Este semnul cel mai greu de dus la altar. Nu știi dacă te iubește cu adevărat niciodată. Orice faci, îți dă senzația că nu e de ajuns pentru el. De parcă ar sta cumva în expectativă, sigur că altcineva îl va face mai fericit decât reușești tu.

Cu toate acestea, este un partener dedicat, atunci când reușești să-l accepți așa cum este el. Este o zodie deosebită, care te face să simți lucruri incredibile.

Săgetătorul

Este un semn complet netradițional. Nu agreează relațiile standard, dacă vrei să fii în parteneriat cu un Săgetător, pregătește-te de o călătorie zbuciumată, ca și cum te-ai afla într-un roller coaster plin de surprize. Nu te aștepta să respecte norme și cutume. Nu este deloc stabil și sunt și puține semnele zodiacale compatibile cu el.

Săgetătorii nu prosperă în structuri sau rutine rigide. Au simțul aventurii în suflet, de aceea sunt adesea în căutarea unor noi experiențe.

Peștii

Acești nativi trăiesc prin emoțiile lor. Sunt empatici și au nevoie de o legătură profundă cu partenerii lor. Problema este că Peștii tind să devină prea emotivi, dacă au de-a face cu un conflict. Vor avea tendința de a încerca să scape și chiar să evite căsătoria.

Gemenii sunt cunoscuți deja drept fluturașii zodiacului . Caută mereu stimuli noi, flexibilitate, și devin imposibili atunci când sunt plictisiți. Căutând mereu ceva nou, mai frumos, mai interesant, ajung ușor și cumva previzibil în pragul divorțului. Nu suportă o căsnicie plictisitoare!

Berbecul. Este un semn de foc adorabil și pasional! Independent și încrezător, tânjește după parteneriate dinamice. Are nevoie de un partener care să nu-l țină pe loc și nu se va da în lături să renunțe la relația care nu-l mai face fericit. Nici vorbă de stabilitate!

În schimb, Taurul este devotat, familist, statornic. Uneori poate face dovada încăpățânării celebre, dar este așezat, de încredere și fermecător. Nu va renunța ușor într-un parteneriat.

Scorpionul este intens, pasional, impredictibil. Însă își adoră partenera/partenerul și va face tot posibilul ca relația să funcționeze. Este un semn zodiacal statornic, care nu renunță ușor.

Foto: Shutterstock

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

2 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

3 O știre pozitivă despre România

4 Acest ofițer ucrainean din Donbas i-a executat pe comandanții ruși din regimentul în care a fost încorporat cu forța

5 VIDEO Dacă imaginile sunt reale, este cel mai mare dezastru înregistrat de ruși de la invadarea Ucrainei...