Electrica Furnizare: Factura de peste 27.000 de lei din Alba Iulia a fost emisă eronat

Electrica Furnizare: Factura de peste 27.000 de lei din Alba Iulia a fost emisă eronat

Factura de peste 27.000 de lei primită de un client din Alba Iulia a fost emisă eronat, ca urmare a unei anomalii de pe lanţul de facturare, se arată într-un comunicat al Electrica Furnizare, remis, luni, AGERPRES.

"Electrica Furnizare informează cu privire la cazul clientului din Alba Iulia, care a primit o factură în valoare de 27.808,13 lei, ca urmare a unei anomalii pe lanţul de facturare şi în sistemul informatic. Electrica Furnizare precizează că factura menţionată în cadrul articolelor de presă este o factură cu caracter de regularizare, emisă în baza citirii efectuate de către operatorul de distribuţie zonal", se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor companiei, din cauza unei anomalii pe lanţul de facturare şi în sistemul informatic, factura în cauză a fost transmisă automat, în mod eronat, către client.

Astfel, Electrica Furnizare a luat decizia de a storna factura până la clarificarea modului de funcţionare a întregului lanţ de facturare, inclusiv a contorului de la locul de consum în cauză. AGERPRES/(Autor: Florentina Cernat, editor: Nicoleta Gherasi, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…