Electrocasnice pentru bucătăria ta modernă

Electrocasnice pentru bucătăria ta modernă

Bucătăria este centrul unei casei, spațiul în care se reunește familia pentru mesele principale ale zilei. Când vine vorba de designul bucătăriei, funcționalitatea și confortul se află în fruntea listei, pentru toți cei interesați, dar poți amenaja cu stil orice spațiu. Indiferent dacă ai o bucătărie nouă sau vrei s-o renovezi pe cea veche, accesoriile și decorul potrivit pot face diferența în stilul general al încăperii.

Dacă îți dorești mai mult spațiu pe blatul mobilei, trebuie să iei în calcul electrocasnicele incorporabile. Acestea ajută la optimizarea spațiului, dau eleganță bucătăriei, iar tu te poți bucura atunci când gătești.

Am realizat o listă cu acele elemente care vor adăuga un plus de stil bucătăriei tale.

Cuptorul incorporabil

Cuptorul incorporabil se încadrează perfect în orice design, oferă gătire constantă și uniformă, iar funcțiile inteligente ajustează automat temperatura și timpul de pregătire, astfel încât nu trebuie să verifici constant mâncarea. Tehnologia permite încălzirea rapidă a cuptorului, iar tu economisești timp și energie.

În funcție de cerințele familiei tale, cât de mult gătești sau dacă primești des oaspeți, alege un cuptor cu un spațiu generos și niveluri multiple, pentru a găti mai multe feluri de mâncare. Gătește friptura și garnitura în același timp!

Cum alegi cuptorul potrivit? Înainte de a alege cuptorul, ține cont de spațiul și de înălțimea la care îl vei amplasa. Acestea sunt poziționate de obicei la nivelul pieptului sau al trunchiului, astfel încât nu trebuie să te apleci prea mult atunci când verifici mâncarea sau să ridici tăvi grele atunci când le scoți din cuptor. De asemenea, alege și în funcție de sursa de energie pe care o vei folosi mai mult sau in functie de modalitatea de gatire: gaz, energie electrică sau cu abur.

Plita incorporabilă

Dacă dorești să-ți echipezi bucătăria cu un aparat elegant și ușor de curățat, plita este alegerea potrivită. Are o suprafață plană care este de obicei realizată din sticlă, inox sau ceramica.

Plita de bucătărie îți permite să gătești mai multe feluri: de la micul dejun la cină sau chiar o gustare la miezul nopții. Plită incorporabilă pe gaz sau plită incorporabilă electrică? În funcție de dimensiunea și configurația bucătăriei tale, găsești varianta potrivită.

Plita cu inducție oferă o putere de gătit sigură și eficientă. Viteza de răspuns a gătitului prin inducție o egalează pe cea a gazului. Inducția este eficientă și din punct de vedere energetic, mult mai mult decât gazul, spun specialiștii. 

Plita incorporabilă pe gaz se încălzește repede, căldura este distribuită uniform și poți găti rapid la intensitatea dorită. În funcție de modelul ales, ai până la 5 arzătoare, întrerupere automată, curățare rapidă și comenzi ușor de folosit. Aprinderea electronică te ajută să controlezi nivelul de putere cu o singură mână.

Hota incorporabilă

Hota incorporabilă poate fi integrată într-un design de bucătărie personalizat, deoarece poate fi ascunsă într-un dulap sau în perete, ceea ce îi oferă un aspect discret și estetic plăcut. Dacă alegi un model de hotă telescopic, poți utiliza și mai eficient spațiul. Glisezi hota după ce ai terminat de gătit și ai mai multă libertate de mișcare.

În funcție de preferințele tale, există o varietate de opțiuni disponibile în ceea ce privește hota incorporabilă. Acestea sunt dotate cu filtre din carbon sau metal pentru a capta particulele și a elimina aburul și mirosurile produselor pe care le gătești.

De asemenea, poți achiziționa și o plită incorporabilă cu hota integrată pentru bucătăriile generoase, de tip insulă. Cu funcțiile suplimentare, reîmprospătezi aerul din bucătărie cu un nivel redus de zgomot, atunci când ai terminat de gătit.

Înainte de a achiziționa o hotă incorporabilă, este recomandat să verifici dimensiunea și funcționalitatea bucătăriei tale, astfel încât să poți alege un model care să se potrivească și să corespundă nevoilor de ventilație din acel spațiu.

Alege electrocasnice versatile și schimbă aspectul bucătăriei tale!


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...