Elena Chiriac de la „Survivor“ s-a distrat la SAGA cu fiul Madonnei

Elena Chiriac de la „Survivor“ s-a distrat la SAGA cu fiul Madonnei

Fosta concurentă din reality-show-ul de la Pro TV și Rocco Ritchie, fiul divei americane, s-au aflat în acest weekend la București și au petrecut la festivalul de muzică.

Elena Chiriac a fost finalistă la Survivor România Foto Instagram

Elena Chiriac (21 de ani) locuiește la Londra, iar acolo l-a cunoscut pe fiul Madonnei. Acesta a venit în weekend-ul trecut în capitala României pentru festivalul SAGA , după cum a declarat multipla campioană națională la Taekwondo, prezentatoare și model. Cei doi au fost surprinși împreună la un restaurant, de către fotografii Cancan, apoi au plecat spre Romaero, unde a avut loc evenimentul.

Am fost la cină împreună la un restaurant de pe Șoseaua Nordului, apoi am fost la festival, la Saga. Ne-am întâlnit în București, locuim amândoi în Londra. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Ne-am simțit bine împreună și la restaurant, ne-am distrat și la Saga“, a declarat Elena Chiriac pentru Fanatik .

Aceasta nu neagă că simte o atracție față de tânărul în vârstă de 22 de ani, fiul Madonnei și al regizorului britanic Guy Ritchie.

Este un băiat super simpatic, o prezență foarte plăcută. Nu pot să mă pronunț în punctul în care sunt acum cu el. Nu pot să spun că nu îl văd ca pe un potential iubit. Este un tip foarte drăguț și foarte mișto. Este un băiat cu care am ieșit și s-a întâmplat să fim fotografiați. Dacă vom ieși a doua oară, cu siguranță nu vom fi fotografiați. El nu locuiește în România. A fost o întâmplare să vină, a venit pentru festival“, a mai spus ea pentru sursa citată.

Elena Chiriac a fost finalistă la „Survivor România 2022“ și a participat și la emisiunea „Ferma“, de la Pro TV. În prezent, studiază actoria la un colegiu din Londra.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?