Elena Chiriac, fostă concurentă la Survivor, prezentatoare la o gală sportivă: Experiența care a marcat-o în mod plăcut

Elena Chiriac, fostă concurentă la Survivor, prezentatoare la o gală sportivă: Experiența care a marcat-o în mod plăcut

Elena Chiriac, multiplă campioană națională la Taekwondo, prezentatoare și model, a devenit o vedetă datorită prezenței pe care a avut-o la emisiunea Survivor România în 2022.

Elena Chiriac, prezentatoare la gală deosebită

După această experiență, Elena, care studiază actoria la un colegiu din Londra, a rămas în prim-plan. Și, de curând, a fost prezentatoare la Gala Trofeelor Alexandrion. Această experiență s-a transformat într-o amintire frumoasă pentru Elena. Despre care a vorbit acum, pe larg, în cadrul Podcastului Business Philosophy.

Am premiat-o pe Kassandra Rotariu anul acesta la Gala Trofeelor Alexandrion și mi-a umplut sufletul de bucurie. A fost un moment absolut magic, este superb tot ce a făcut ea și e de admirat curajul cu care luptă. Însă, pe locul întâi în acest top al premiilor care le-am prezentat este, chiar înainte lui David Popovici, Larisa Iordache sau Ianis Hagi, momentul în care l-am introdus pe scenă pe masestrul meu de la taekwondo WT, Constantin Apostol. A fost un sentiment de bucurie, de reușită, după atâția ani în care mi-a fost mentor să îi pot oferi și eu ceva să pot să-l invit pe scenă în fața publicului. A fost un moment și un sentiment absolut superb, mi-a plăcut la nebunie“, a povestit Elena Chiriac.

VEZI AICI, INTEGRAL, PODCASTUL BUSINESS PHILOSOPHY CU ELENA CHIRIAC

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?