Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

Elena Ionescu, invitată în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", a ales să poarte una dintre cele mai scurte și vaporoase rochii, care a lăsat la vedere totul.

Elena Ionescu într-o rochie albastră și scurtă GALERIE

Elena Ionescu se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară

Elena Ionescu se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară. Aceasta impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale impecabile și provocatoare de pe micile ecrane, cât și cu cele din mediul online.

Cântăreața a obișnuit publicul cu stilul său vestimentar și cu look-ul deosebit, însă a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", din data de 14 aprilie 2021.

Cum arată Elena Ionescu într-o rochie ultra-scurtă și vaporoasă

Cântăreața a îmbrăcat cea mai scurtă rochie și a fost la un pas de a face un accident vestimentar. Ținuta a oferit o priveliște spectaculoasă asupra celor mai frumoase părți ale corpului, însă a pus-o în dificultate atunci când dansa.

Mișcările de dans ale vedetei mai aveau puțin și îi lăsau la vedere și lenjeria intimă. Aceasta a pus rapid publicul masculin pe jar și a atras toată atenția asupra sa.

Rochia în două culori i se potrivește de minune și îi scoate în evidență atuurile fizice, în special picioarele subțiri, bustul generos și talia de invidiat. De asemenea, Elena Ionescu a asortat cu piesa sa vestimentară și o pereche de cizme lungi, care îi vin perfect și completează outfit-ul ales.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista este adepta celor mai sexi ținute și nu ezită să își afișeze cele mai apetisante forme ale corpului. Un lucru este evident, focoasa brunetă se mândrește cu cele mai frumoase trăsături ale feței și cu un trup perfect în adevăratul sens al cuvântului.

Cine este Elena Ionescu

Elena Ionescu s-a născut în data de 17 mai 1988 la Caracal, unde a urmat și studiile Colegiului Național „Ioniță Asan”. Aceasta a fost pasionată de muzică încă din copilărie, dar a cunoscut succesul în 2006, când s-a alăturat trupei Mandinga, însă în 2016 a părăsit grupul pentru a-și continua cariera în industria muzicală solo.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: "Decembrie de poveste", "Laleyla", "Ce e dragostea?", "Noapte albă", "Al 6-lea simț" și "Sube el volumen". Aceasta a colaborat și cu artiști renumiți, precum Puya, Vescan, Glance și Mihai Chițu.În anul 2014, frumoasa brunetă a participat la emisiunea "Te cunosc de undeva!", unde a reușit să impresioneze publicul cu transformările sale spectaculoase și cu talentul său remarcabil de a cânta. Elena Ionescu a evoluat din punct de vedere profesional și acest lucru este evident din toate reușitele sale de până acum, scrie a1.ro .

Cântăreța se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...