Elena Udrea și EBA, împreună pe insula bogătașilor, Mykonos

Elena Udrea și EBA, împreună pe insula bogătașilor, Mykonos

Elena Udrea și Elena Băsescu au fugit să se relaxeze departe de ţară. Amândouă au ales aceeaşi destinaţie, şi anume Grecia, unde s-au delectat cu mâncarea specifică, plajele curate şi marea turcoaz. Udrea a fost însoţită de iubit iar EBA se pare că n-a fost nici ea singurică.

Elena Băsescu nu a fost singură, ci însoțită de un tânăr misterios

Elena Udrea (47 de ani) şi logodnicul ei, Adrian Alexandrov (37 de ani), ies prima oară din ţară anul acesta şi au preferat să se relaxeze pe insula bogătaşilor, mai precis în Mykonos.

Fotografiile postate îi arată mai fericiţi ca oricând semn că, în ciuda tuturor problemelor cu justiţia, au reuşit să fie un cuplu şi să se iubească. Bronzaţi şi super asortaţi, aşa au ieşit fosta politiciană şi tatăl fetiţei sale la promenadă. El a îmbrăcat un tricou maro cu blugi şi papuci albi, iar Elena un top extrem de decoltat, cu fustă de blugi şi adidaşi albi.

Gașca a mers la concerte și s-a bucurat de produsele delicioase

Accesorizaţi cu ochelari de soare, iar diva blondă şi cu o poşetă super scumpă de firmă, păreau cuplul ideal. Au luat cina la un restaurant cu specific grecesc şi au închinat un pahar de şampanie, moment care se poate observa şi pe pagina de Instagram.

Micuţa Eva Maria, fetiţa lor în vârstă de 3 ani, a rămas cu bunica acasă, aşa că Udrea şi Alexandrov au avut prilejul să se bucure de momente romantice în doi.
Şi Elena Băsescu şi-a lăsat cei trei copii, pe Sophia, Traian jr. şi pe Anastasia, acasă, cu bunica şi cu bona, şi a reuşit şi ea să respire aerul proaspăt al superbei destinaţii, Mykonos, alături de buna prietenă Elena Udrea.

Frumoasa brunetă nu a ratat plimbările pe străzile de poveste, s-a fotografiat într-un cadru superb cu flori, a asistat la un mini concert de muzică grecească şi s-a bucurat de preparatele delicioase de la un restaurant din zonă. Nu singură, ci alături de Elena şi de Adrian Alexandrov.

Gașca a mers la concerte și s-a bucurat de produsele delicioase

Un platou generos plin cu burger, cartofi şi frigărui de pui cu legume, pe care probabil EBa doar le-a privit, pentru că este foarte atentă la silueta ei pe care şi-a recâştigat-o cu multă muncă la sală, după cele trei sarcini. EBa a fost ceva mai elegantă decât prietenii ei. A purtat o rochie neagră din dantelă, cu spatele gol, şi decoltată în zona bustului, o geantă de firmă neagră şi o pereche de şlapi comozi, în aceeaşi nuanţă, scrie Click.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro