Elev de la un liceu din Râmnicu Vâlcea, la spital după ce a fost tăiat la gât cu un briceag de către un coleg, pe holul şcolii

Elev de la un liceu din Râmnicu Vâlcea, la spital după ce a fost tăiat la gât cu un briceag de către un coleg, pe holul şcolii

Un elev de 16 ani de la un liceu din Râmnicu Vâlcea a ajuns la spital, miercuri dimineaţă, după ce a fost tăiat la gât cu un briceag de către un coleg cu un an mai mare, incidentul având loc pe holul şcolii cu puţin timp înainte de prima oră de curs, transmite  News.ro .

Un adolescent, elev la Liceul Tehnologic ”Magheru” din Râmnicu Vâlcea, a ajuns la spital cu o tăietură la gât, în urma unui conflict pe care l-a avut cu un coleg cu un an mai mare.

Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, Andra Bică, a declarat pentru News.ro că incidentul a avut loc pe holul liceului, în jurul orei 7.30, înainte de prima oră de curs.

În urma unui conflict spontan, cei doi elevi au început să se certe, iar băiatul de 16 ani a fost tăiat la gât de către colegul său cu un an mai mare. 

Adolescentul rănit a fost transportat la spital.

”Principala noastră preocupare este ca elevul să fie bine. Ulterior, vom decide măsurile care trebuie luate în urma acestui incident. O echipă de la ISJ va merge la unitatea de învăţământ, însă deocamdată ne preocupă starea copilului”, a spus Bică.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

4 Începutul sfârșitului pentru Putin? Prețul acțiunilor Gazprom s-a prăbușit joi după ce a refuzat să plătească dividende

5 VIDEO „Pământul le ardea sub picioare, marea fierbea” / Cum i-au alungat ucrainenii pe ruși de pe Insula Șerpilor