Elevul David Popovici ratează începutul școlii. Profesorii dezvăluie care sunt materiile preferate ale campionului

Elevul David Popovici ratează începutul școlii. Profesorii dezvăluie care sunt materiile preferate ale campionului

Din cauza programului extrem de încărcat dar și pentru că va ajunge în țară pe data de 6 septembrie, David Popovici (17 ani), va rata începerea noului an școlar. Elev în clasa a 12-a la Liceul George Coșbuc din Brașov, David va ajunge la cursuri mai târziu față de colegii săi, scrie ProSport.

David Popovici e deținătorul recordului mondial la 100 metri liber. Foto Arhiva Adevărul

Deși va întârzia la școală, profesorii săi nu sunt supărați. Ba chiar îl încurajează de câte ori pot. La Europenele de juniori din această vară la Otopeni, dascălii săi au venit să-l susțină din tribune și i-au cerut autografe.

„Cu siguranță că le vom înrăma. David Popovici este emblema liceului nostru”, declara la vremea respectivă unul dintre profesorii cunoscutului sportiv.

Printre materiile preferate de David Popovici se numără istoria și engleza. Supercampionul vorbește la perfecție limba engleză, lucru pe care l-a dovedit la interviurile după cele 10 victorii obținute anul acesta.

David Popovici se află acum în Peru, la Lima, pentru Campionatele Mondiale de natație pentru juniori. La competiția din America de Sud, românul a obținut deja două medalii de aur, la 200 metri liber și cu ștafeta de 4x100 metri. Deținătorul recordului mondial mai are șanse la două medalii, la 100 metri liber și cu ștafera de 4x100 metri mixt.

„După acest Mondial din Peru s-ar putea să plece într-o scurtă vacanță. Este extrem de obosit. Deocamdată nu a decis exact ce va face”, a precizat unul dintre colegii să de clasă pentru Prosport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…