Elias Charalambous, făcut praf. „Nu există un actor mai bun ca el”. Faza care îl dă de gol pe antrenorul FCSB

Elias Charalambous, făcut praf. „Nu există un actor mai bun ca el”. Faza care îl dă de gol pe antrenorul FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat zilele trecute că Elias Charalambous a fost adus ”ca să ne ajute”, deoarece avea licență PRO, și că în timp s-a impus și acum e antrenor principal. ”El conduce totul”, a explicat finanțatorul. Numai că nu îl crede nimeni.

Elias Charalambous e văzut mai mult actor decât antrenor de oamenii de fotbal. Foto Mediafax

Valeriu Răchită crede că meritele din spatele victoriilor obținute de FCSB ar trebui să fie atribuite lui Mihai Pintilii, nicidecum lui Elias Charalambous. În ciuda venirii cipriotului, fostul jucător al Stelei e convins că tot Pintilii este cel care o pregătește pe FCSB.

Răchită a dat exemplu o fază din meciul dintre Rapid și gruparea roș-albastră (1-0), când a fost clar că antrenorul cu licență doar se prefăcea că-i dă indicații lui Andreea Compagno pentru repriza secundă, iar asta deoarece atacantul italian a fost scos chiar de la pauza meciului .

Mihai Pintilii e văzut drept șeful în vestiar

„Voi aţi mai văzut vreun actor mai bun decât Charalambous ăsta? Este antrenor de antrenament. La pauză cu Rapid, în vestiar, îi spunea lui Compagno ce trebuie să facă în repriza a doua. Iar Compagno a fost schimbat la pauză. Crede-mă că ştiu din vestiar. Și jucătorii ştiu. Pe Pintilii îl percep ca şef. Cum poţi să dai indicaţii tehnice şi tactice unui jucător care era schimbat?

Valeriu Răchită a antrenat la Petrolul Ploiești. Foto Mediafax

Valeriu Răchită a antrenat la Petrolul Ploiești. Foto Mediafax

Dacă eu simţeam un antrenor slab, îl călcam în picioare. Crede-mă. Eu cred că Charalambous este ignorat. Îl persiflează jucătorii. Asemenea oameni vin şi îşi pun licenţa pe bancă. Când spune că a făcut schimbările alea sau celelalte… las-o naibii că n-ai făcut nimic!”, a declarat Valeriu Răchită pentru Fanatik.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

2 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

3 Un pilot militar din Garda Națională a „defectat” la Ambasada SUA din Emirate! Le-a spus americanilor că nu vrea să lupte contra Ucrainei și s-a oferi…

4 VIDEO În ce limbă or fi vorbit? / Un comandant ucrainean de tancuri a sunat la producătorul rus să se plângă de calitatea vehiculelor capturate

5 Un nou gest cel puțin controversat al Ucrainei...