Eliminare previzibilă în tabăra Războinicilor la Survivor România. Cine părăsește competiția

Eliminare previzibilă în tabăra Războinicilor la Survivor România. Cine părăsește competiția

Miercuri seară a avut loc o nouă eliminare la Survivor România. Se pare că tradiția din ultimele săptămâni continuă, ambele triburi având concurenți propuși spre eliminare.

FOTO Protv

Trei săptămâni consecutiv, ambele triburi au avut concurenți care au fost propuși spre eliminare, în cadrul aceluiași consiliu. Săptămâna aceasta Faimoșii au obținut prima Imunitate, astfel că Războinicii au fost nevoiți să facă din nou alegeri pentru eliminare. Alin și Lucianna au obținut imunitatea individuală și i-au propus pe Eduard Gogulescu și Alexandra Ciomag. Robert Moscalu a fost alegerea colectivă a grupului.

Marți, Războinicii au câștigat al doilea joc pentru Imunitate, având o revenire senzațională de la 6-2 în favoarea Faimoșilor. A urmat un consiliu în care tensiunile din tabăra Faimoșilor au fost la cote maxime. S-au spus cuvinte dure, în centrul certurilor fiind DOC și Kamara. Remus și Ada Dumitru au câștigat imunitatea personală, propunerile lor spre eliminare fiind DOC și Kamara. Ionuț Iftimoaie a fost alegerea colectivă a grupului.

Un Războinic părăsește competiția Survivor România

Publicul a avut din nou ultimul cuvânt de spus și a decis ca în această săptămână Eduard Gogulescu să fie cel care părăsește competiția. Din păcate pentru el, nu a reușit să rămână în concurs prea mult timp, fiind măcinat și de o accidentare încă de la primele jocuri de când a ajuns în tabără.

Eduard Gogulescu

Eduard Gogulescu

„Nu pot să spun că nu mă așteptam, dar mi-e greu să mă ridic de pe scaunul ăsta. E greu când îți dorești ceva foarte tare și îți scapă printre degete. Vreau să spun că așa familie frumoasă cum a fost echipa asta nu am crezut că se poate. Sunt oameni frumoși, și pe interior, și pe exterior. Vreau să vă mulțumesc că încă mai există oameni buni și prieteni adevărați.”, a spus Eduard la final.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...