Eliminarea la care nimeni nu se aștepta. Cine părăsește competiția Survivor România: „Îmi vine să plâng, nu mi se pare corect“

Eliminarea la care nimeni nu se aștepta. Cine părăsește competiția Survivor România: „Îmi vine să plâng, nu mi se pare corect“

Deși și-ar mai fi dorit să rămână în competiție, chiar dacă a trecut prin momente dificile, Bianca Patrichi părăsește, miercuri seară, concursul Survivor România. Voturile publicului nu au fost de partea ei, a primit cel mai mic număr de sms-uri de la cei de acasă.

Bianca Patrichi, eliminată din competiție FOTO PRO TV

Viperele Vesele au dezvăluit, la fel ca în cazul lui Alin Chirilă, că Bianca Patrichi este cea care pleacă din competiția din Dominicană, relatează click.ro

„Bianca, nominalizarea de grup. Însă, pentru a continua cu nominalizările, ne mutăm la Robert, purtător de colan de imunitate, care va trebui să-și exprime și votul individual”, a spus prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

"Îmi vine să plâng. Pentru că nu mi se pare corect”, a spus Bianca Patrichi, după ce a văzut că este în pericol de eliminare.

Citește articolul complet pe click.ro

Un concurent din fosta echipă a Războinicilor a fost propus pentru eliminare de un coleg din vechiul trib, sub „coordonarea“ celei pe care a crezut-o prietenă .

O prietenie transformată în rivalitate s-a terminat prost pentru un fost Războinic

Andrei Krișan, din fosta echipă a Războinicilor, și Bianca Patrichi, din fosta echipă a Faimoșilor, sunt concurenții nominalizați pentru eliminare, iar unul dintre ei va părăsi competiția de la Pro TV în această săptămână.

Lupta devine tot mai strânsă pe măsură ce concursul se apropie de final, iar concurenți care erau prieteni cu doar câteva săptămâni în urmă, acum au devenit rivali și nu se dau în lături de la nimic pentru a-și elimina adversarii și pentru a rămâne în concurs.

Este cazul Andreei Porkolab și al lui Andrei Krișan, care aveau o relație de prietenie câtă vreme au făcut parte din echipa Războinicilor. Relația dintre ei s-a deteriorat rapid după Marea Unificare a celor două triburi, iar Alexandra i-a reproșat lui Krișan că s-a înstrăinat de fosta echipă (dar și alte lucruri), fiind mereu nemulțumită dintr-un motiv.

Atâta timp cât ai un anumit comportament până într-un punct al competiției, iar ulterior ți-l schimbi, asta denotă că tu ai face aproape orice ca să ajungi la acel premiu. Noi suntem dezamăgiți de ceea ce a arătat până acum colegul nostru Krișan și de faptul că ne-a dat pe noi toți la o parte și s-a dus unde s-a simțit el mai în siguranță“, a spus aceasta.

Sursa: adevarul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...