Eliminarea restricţiilor anti-COVID ridică unele nelămuriri

Eliminarea restricţiilor anti-COVID ridică unele nelămuriri

Restricţiile anti-COVID mai sunt în vigoare, în România, doar până la miezul nopții, după ce autoritățile au anunțat că nu vor mai prelungi starea de alertă.

Ministerul Sănătății urmează să anunțe ce măsuri se vor aplica în perioada următoare și care sunt recomandările pentru menținerea protecției sănătății populației. Ridicarea stării de alertă vine după ce situația epidemiologică s-a îmbunătățit în mod constant, iar bilanțurile zilnice sunt în scădere.

După 2 ani în care au fost luate numeroase măsuri pentru limitarea transmiterii virusului, eliminarea acestora ridică unele nelămuriri, inclusiv în ceea ce privește modul în care pacienții vor putea beneficia de acum înainte de asistența oferită prin medicii de familie și în ambulatoriu. Autoritățile au anunțat însă că din acest punct de vedere, cel puțin până la finalul lunii, nu se va modifica nimic./geftene/cpodea/lalexandrescu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 8 martie

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria