Elon Musk este mai sărac cu 17 miliarde de dolari după ce şi-a ameninţat angajaţii cu concedierea

Elon Musk este mai sărac cu 17 miliarde de dolari după ce şi-a ameninţat angajaţii cu concedierea

”Oricine doreşte să lucreze la distanţă trebuie să fie la birou minimum (şi mă refer la *minimum*) de 40 de ore pe săptămână sau să plece de la Tesla. Asta este mai puţin decât le cerem muncitorilor din fabrică”, a scris Elon Musk.

După ce anunţul pentru angajaţii săi a devenit public, Elon Musk a fost aspru criticat de specialişti.

”Tesla este o companie cu o creştere rapidă, care creşte producţia la două noi fabrici, aşa că suspendarea angajării ridică o mulţime de întrebări. Pe baza reacţiei de astăzi, piaţa sugerează ce este mai rău.”, a declarat Garett Nelson, analist CFRA.

Acţiunile Tesla au scăzut rapid cu 9.2%, chiar dacă acesta nu este primul mesaj controversat lansat de către miliardar. Faţă de anul trecut, Musk are o avere cu 55 de miliarde de dolari mai mică, dar rămâne în continuare cel mai bogat om din lume.

În urmă cu câteva zile a fost făcut public şi un e-mail trimis de către Elon Musk consiliului de directori ai companiei în care îşi exprima dorinţa de a concedia 10% din angajaţi, deoarece are un "sentiment foarte prost" legat de recesiunea care ar urma să ne lovească în perioada următoare.

Mesajul său a avut un impact foarte mare şi a fost comentat chiar şi de către preşedintele SUA, Joe Biden, care i-a urat ironic lui Musk "mult succes cu excursia sa pe Lună".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante