Elon Musk va aproba personal toate angajările în cadrul Tesla. Mesajul transmis directorilor companiei

Elon Musk va aproba personal toate angajările în cadrul Tesla. Mesajul transmis directorilor companiei

Musk a numit-o săptămâna trecută pe fosta șefă de publicitate NBCUniversal, Linda Yaccarino, CEO al Twitter. El a declarat vineri că angajarea lui Yaccarino îi va permite să petreacă mai mult timp pentru a conduce Tesla.

Elon Musk FOTO: Profimedia

CEO-ul Elon Musk a declarat că Tesla Inc nu poate face noi angajări decât dacă le aprobă personal, inclusiv contractorii, potrivit unei copii a e-mailului văzut de Reuters .

Potrivit e-mailului, Musk le-a spus directorilor să-i trimită săptămânal o listă cu cereri de angajare, avertizându-i în același timp să "gândească cu atenție" înainte de a trimite astfel de cereri.

"Nimeni nu se poate alătura Tesla, chiar și în calitate de contractant, până când nu primiți aprobarea mea prin e-mail", a spus Musk le-a transmis Musk.

Tesla nu a răspuns imediat solicitării de comentarii transmisă de Reuters.

Miliardarul urmează să se adreseze acționarilor Tesla marți, în cadrul reuniunii anuale a producătorului auto de la sediul său din Austin, Texas.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”