Elton John va susține „ultimul spectacol de adio”. Unde va avea loc

Elton John va susține „ultimul spectacol de adio”. Unde va avea loc

După mai bine de 50 de ani de spectacole live, megastarul consacrat pentru hit-urile „Rocket Man” și „Your Song” se retrage din lumina reflectoarelor. Elton John urmează să susțină ceea ce el a numit „ultimul spectacol de adio”.

Elton John va avea ultimul concert, din cariera sa, în Suedia FOTO Shutterstock

Ultimul turneu al lui Elton John

Concertul urmează să aibă loc sâmbătă, în Suedia, fiind ultimul din cadrul turneului „Farewell Yellow Brick Road”. Elton John va fi prezent la Tele2 Arena din Stockholm, informează The Guardian .

În Marea Britanie, ultima reprezentația a avut deja loc , în urmă cu două săptămâni, în cadrul festivalului de la Glastonbury.

Elton John, în vârstă de 76 de ani, călătorește în întreaga lume încă din 2018, în cadrul turneului său maraton. Acesta a fost întrerupt, în diferite momente, din cauza pandemiei și în momentul în care artistul însuși a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19.

A cântat de mai bine de 50 de ani, inclusiv turnee alături de nume mari ale discografiei internaționale, precum Billy Joel. A avut colaborări pe scenă cu rapperul Eminem, veterana muzicii country, Dolly Parton.

Despre viața lui Elton John a fost lansat și un musical, în anul 2019, „Rocketman”, unde consacratul artist este interpretat de actorul Taron Egerton.

Performanța sa de pe scena Pyramid ,de la Glastonbury, în luna iunie a fost primită cu multă căldură de către public. Oamenii au avut o ultimă ocazie de a fredona live hit-uri precum „Rocket Man”, „Tiny Dancer”, „Your Song” și „I’m Still Standing”.

Ultimul eveniment pe care l-a avut în America de Nord a fost la Dodger Stadium din Los Angeles , reprezentația fiind transmisă, în direct, pe Disney+ și prezentând mesaje preînregistrate de la fani celebri.

Președintele SUA, Joe Biden, Prințul și Prințesa de Wales, Victoria și David Beckham, Katy Perry, Coldplay și Miley Cyrus s-au numărat printre cei care i-au adus un omagiu lui Elton John.

Turneul s-a bucurat de încasări record, Billboard raportând că este primul care aduce vânzări de bilete în valoare de 900 de milioane de dolari (701.460 de milioane de lire sterline).

Elton John a experimentat, în ultimii ani, probleme de sănătate, care i-au afectat cariera. A anunțat că a avut o formă ușoară de pneumonie, la începutul anului 2020, când se afla în Noua Zeelandă și o infecție a urechii, în noiembrie 2018.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat