Elvis Presley, aventură pasională cu Natalie Wood. Gestul pe care starul l-a făcut pentru actriță FOTO

Elvis Presley, aventură pasională cu Natalie Wood. Gestul pe care starul l-a făcut pentru actriță FOTO

Natalie Wood și Elvis Presley au avut o relație pentru o vreme. La prima întâlnire, actrița a fost tratată cum nu mai fusese vreodată.

Natalie Wood și Elvis Presley au trăit o poveste pasională

Natalie a jucat în filme pentru copii, apoi a făcut tranziția cu succes la roluri mai grele, având în continuare o carieră prestigioasă. Ea a câștigat la vremea ei patru Globuri de Aur și trei nominalizări la Oscar, jucând în cel puțin 31 de filme. În adolescență a fost nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru interpretarea din „ Rebel Without a Cause ”, se întâmpla în 1955. A urmat un rol în „The Searchers” de John Ford, în 1956.

Natalie a fost una dintre cele mai bune actrițe de la Hollywood, de aceea misterul și controversa din jurul morții ei tragice din 1981 persistă . Cu toate acestea, un aspect al vieții ei continuă să capteze atenția. Pentru o scurtă perioadă de timp, ea și Elvis s-au întâlnit.

Presley era deja un mare artist și se pregătea să-și lanseze cariera cinematografică cu rolul din producția „Love Me Tender”. Între timp, Natalie primise prima ei nominalizare la Oscar pentru „Rebel Without A Cause”, alături de James Dean.

Chiar dacă Elvis, pe atunci în vârstă de 21 de ani, era cunoscut ca fiind un aventurier, Natalie, care avea doar 18 ani, a fost cea care l-a abordat. Wood îi ceruse colegului ei, Denis Hopper, să o prezinte lui Elvis, iar starul i-a cerut o întâlnire.

A cumpărat toate biletele de la un cinematograf pentru acea seară, ceva ce va continua să facă pentru tot restul vieții. Sora lui Natalie, Lana Wood, a declarat pentru revista Closer Weekly că a uimit-o pe actriță. „Pentru a merge la film, el a cumpărat biletele din toată sala. Nu cu asta era obişnuită”, a mărturisit ea.

Elvis a fost la fel de impresionat de Natalie. „Ea juca în Miracolul de pe strada 34 când el era doar un băiețel”, susține Ray Connolly, autorul cărții Being Elvis: A Lonely Life.

Cântărețul a invitat-o ​​acasă pentru a-și impresiona părinții, dar mama sa, Gladys, nu a plăcut-o. „Natalie purta o cămașă de noapte foarte subțire prin casă, iar Gladys i-a spus: „Nu stai așa în casa mea!”, mai spune Connolly.

Ce cadouri i-a făcut Wood lui Elvis Presley

Când filmul „Love Me Tender” a fost filmat în vara anului 1956, Natalie a ținut să facă un gest pentru iubitul ei și i-a trimis două cămăși făcute manual pe platourile de filmare.

Una era roșie, dintr-un material catifelat, iar cealaltă era albastru închis. Elvis poate fi văzut purtând-o pe cea din urmă în imaginile acum emblematice de la concertul său de la Mississippi-Alabama Fair and Dairy Show din 26 septembrie 1956.

Cei doi s-au întâlnit mai târziu la New York, în noiembrie 1956, când Elvis a luat-o pe Natalie pe noua sa motocicletă Harley-Davidson.

Relația lor devenise serioasă, iar dragostea dintre ei era de nestăvilit. Dar, așa cum își amintește Lana în cartea ei, „Natalie: A Memoir by Her Sister”, nu a fost să fie.

Sora actriței nu poate uita nici acum cum a decurs prima întâlnire cu părinții lui Elvis: „S-au văzut, iar Elvis a dus-o pe Natalie la familia lui din Memphis. Trebuiau să plece după o săptămână, dar, la doar două zile după marea aventură, ea a sunat. <<Gladys a distrus totul>>, a spus Natalie, referindu-se la mama dominatoare și geloasă a lui Elvis. <<Nu am nicio șansă. Scoate-mă din asta, repede!l>>. S-a convenit ca mama să o sune pe Natalie înapoi și să o roage să vină acasă din cauza unei urgențe familiale. <<Doamne, a fost îngrozitor>>, mi-a spus ea mai târziu. <<El știe să cânte, dar nu poate face altceva>>”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?