Emil Boc, reacție dură după ce Neagoe a plecat de la U Cluj: „Și-a bătut joc de oraș! E în război cu Clujul“

Emil Boc, reacție dură după ce Neagoe a plecat de la U Cluj: „Și-a bătut joc de oraș! E în război cu Clujul“

Emil Boc, primarul Clujului, este supărat pe Eugen Neagoe, antrenorul care a abandonat gruparea din Cluj și a ales Universitatea Craiova. Edilul susține că are contract fără clauze de reziliere.

Emil Boc

Emil Boc spune că vestea plecării antrenorului Universității Cluj este un „eveniment neplăcut“. „Am primit vestea total neașteptată a antrenorului Universității Cluj de a-și încheia colaborarea cu clubul nostru și de a pleca la un alt club din România. Cu tot respectul pe care i-l port domnului Neagoe, cu care am avut o discuție fair-play, l-am asigurat de susținerea orașului, de independența managerială, independența de decizie în ceea ce înseamnă alcătuirea echipei, a jucătorilor“, a spus primarul citat de Ziua de Cluj.

Emil Boc consideră gestul ca fiind unul inacceptabil. „Are un contract fără clauză de reziliere, iar gestul pe care l-a făcut eu îl consider inacceptabil. În termeni politicoși, i-am spus același lucru și domniei sale la telefon, că din această perspectivă, a relațiilor instituționale, este într-o stare de război cu Clujul, cu tot ce înseamnă starea de război a prevederilor legale, pentru că am considerat și consider inacceptabil un asemenea gest, când, după ce toată lumea ți-a dat creditul total să faci transferurile necesare, să angajezi tot ce este necesar, să pregătim returul într-un moment greu al Clujului, că nu suntem într-o etapă foarte ușoară, pur și simplu să fim anunțați că ai luat o altă decizie, nici măcar în prealabil să ne spună altceva“, este de părere Emil Boc.

Surse autorizate de la Craiova susțin că el a demisionat deja de la Cluj și că și-a asumat astfel condiția de a returna o jumătate din banii care i se cuveneau de la U pentru perioada pe care a petrecut-o acolo. Ar trebui să înapoieze două salarii, în jurul a 16.000 de euro.

Eugen Neagoe s-a înțeles cu CS U Craiova și va fi următorul antrenor al oltenilor, începând cu anul 2023.

Eugen Neagoe le-a mai antrenat în ultimii ani pe U Cluj, Astra Giurgiu (noiembrie 2020 - mai 2021) și Hermannstadt (octombrie - decembrie 2019).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia