Emil Boc și-a cumpărat casă de vacanță, la insistențele soției

Emil Boc și-a cumpărat casă de vacanță, la insistențele soției

Fostul premier şi-a cumpărat de curând o casă în localitatea Câmpeneşti, comuna Apahida, la câţiva kilometri de Cluj-Napoca.

Emil Boc a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că şi-a cumpărat o casă în Câmpeneşti (judeţul Cluj), dar nu a dat alte detalii. Este vorba despre o casă cu etaj, simplă, situată departe de aglomeraţia şi poluarea din Cluj. Proprietatea are 105 metri pătraţi şi a costat 115.000 de euro. Terenul este de 1.000 de metri pătraţi, având perspectivă foarte bună asupra lacurilor, notează Foaia Transilvană , care aminteşte că primarul nu a trecut în declaraţia de avere vreun credit nou, ceea ce arată că acest nou imobil a fost plătit cu bani adunaţi din economiile de anii trecuţi.
De altfel, potrivit sursei citate Emil Boc nu şi-ar fi dorit în mod deosebit să cumpere această casă, dar ar fi cedat în faţa insistenţelor soţiei lui, Oana Boc, care este cadru didactic la Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Babeş Bolyai din Cluj.

Locuința este situată pe strada ”polițiștilor” din Câmpenești, o zonă unde parcelele de 500 de metri pătrați, sunt concesionate de polițiști. De altfel, spun cei care locuiesc în zona respectivă, casa respectivă a fost construită de la o polițistă care lucrează la Serviciul de Înmatriculări și Permise de Conducere, pe două parcele concesionate în perioada 2003-2004, de către Primăria Apahida, la o sumă modică.

”Doamna în cauză a avut două parcele de 500 de metru pătrați pe care le-a comasat într-un singur lot de 1000 de metri pătrați, pe care a construit o casă cu vedere la lac. Această proprietate a fost cumpărată de Emil Boc”, ne-a declarat unul dintre polițiștii care locuiesc în zonă.

Casa este are vedere la lacurile de pescuit dar nu este situată în imediata apropiere a acestora.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria