Emil Boc spune că vrea să facă din Cluj-Napoca primul oraș din România la calitatea vieții

Emil Boc spune că vrea să facă din Cluj-Napoca primul oraș din România la calitatea vieții

Primarul Emil Boc și-a depus, luni, candidatura la Biroul Electoral Municipal (BEM) Cluj-Napoca, pentru un nou mandat de primar al municipiului, cu obiectivul declarat de a crește calitatea vieții clujenilor, dacă va câștiga un nou mandat.

"Mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, urmăresc ca în următorii patru ani Clujul să aibă cele mai multe locuri de muncă din România și să fie orașul cu cea mai bună calitate a vieții. Am demonstrat că putem fi un competitor serios la adresa Bucureștiului și credem că împreună cu echipa PNL putem avea în Cluj-Napoca orașul cu cele mai multe locuri de muncă și, dacă se poate, și cele mai bine plătite, nu în ultimul rând, orașul cu cea mai bună calitate a vieții din România", a declarat Emil Boc, la ieșirea din BEM Cluj-Napoca.

El a mai spus că prioritatea principală pentru un nou mandat de primar este creșterea calității vieții clujenilor, obiectiv pentru care se bazează și pe echipa sa de consilieri.

"Principala prioritate este calitatea vieții locuitorilor municipiului Cluj-Napoca. Prin calitatea vieții înțeleg atât calitatea mediului de afaceri, calitatea educației, a sănătății, a infrastructurii, a mediului cultural. (...) Credem că am demonstrat în anii care au trecut că putem fi primul oraș în România în materia calității vieții. Nu putem fi mai buni ca Bucureștiul în termenii populației, că e capitală, dar cu siguranță Clujul poate fi orașul nr 1 în România în ceea ce privește calitatea vieții", a menționat Emil Boc.

El a fost însoțit la BEM de copreședinții PNL Cluj, Marius Nicoară și Daniel Buda, precum și de vicepreședintele PNL senatorul Alin Tișe, care ocupă locul al doilea pe lista de consilieri locali, după Emil Boc.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria