Emil Grădinescu, reacție după atacul Danei Budeanu: „Copiii nu se uită când le zice veganelor să nu bage orice în gură?”

Emil Grădinescu, reacție după atacul Danei Budeanu: „Copiii nu se uită când le zice veganelor să nu bage orice în gură?”

Emil Grădinescu, unul dintre comentatorii meciului Real Madrid - Manchester City, scor 1-1, a avut o primă reacție la postarea Danei Budeanu, care taxase o remarcă folosită de comentator în timpul partidei.

Dana Budeanu, în război cu comentatorii TV. Foto Facebook

Dana Budeanu a ieșit în public și i-a ”urecheat” pe comentatorii Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu, care au făcut diverse referiri la disputa de natură mondenă dintre Thibaut Courtois și Kevin De Bruyne, adversari direcți marți seara și colegi în naționala Belgiei.

Grădinescu a reacționat: „Jurnalistic vorbind, mi s-a părut necesar, chiar obligatoriu de amintit. Nimeni nu a tras mai multe șuturi pe poarta lui Courtois decât de Bruyne. Mi s-a părut potrivită, am zis-o la modul general. N-am zis că a fost nevasta satisfăcută de nu știu câte ori, cum a povestit doamna Budeanu. Am făcut-o la modul civilizat.

Emil Grădinescu spune că nu a greșit cu nimic. Foto Arhivă Adevărul

Emil Grădinescu spune că nu a greșit cu nimic. Foto Arhivă Adevărul

Dumneaei, lovită în plin de un acces de pudibonderie, zice că se uită copiii mici la fotbal. Mă gândesc că se uită și când Dana Budeanu le întreabă pe vegane: «Voi în gură nu băgați orice, nu luați în gură carne?». Mă gândesc că și asta e un motiv care părinții să pună mâinile la urechile copiilor”, a spus Emil Grădinescu la Orange Sport.

Se uită la niște ”fătălăi”

„Chiar mă bucur că persoane gen Dan Budeanu se uită la meci, la niște fătălăi (n.r. - referire la o mai veche afirmație creatoarei de modă la adresa bărbaților) a care aleargă de colo-colo. Asta chiar e o realizare. Am câștigat un spectator în plus”, a încheiat jurnalistul.

Dana Budeanu reacționase după ce comentatorii Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu subliniaseră pe parcursul partidei Real Madrid - Manchester City (1-1 în manșa tur a semifinalelor Ligii Campionilor) că iubita lui de Bruyne a avut o aventură cu Thibault Curtois, dar și o declarație a Carolinei Lijnen: „Thibaut Courtois mi-a oferit într-o noapte ceea ce nu primisem în trei ani de relație cu Kevin”.

Vorbiți despre nevestele de fotbaliști cu microfoanele oprite!

„Doresc să anunț comentatorii de fotbal de la OrangeSport că la meciuri se uită și copii minori! Așadar, nu ne interesează cum a povestit nevasta nu știu cărui fotbalist cum a satisfăcut-o pe ea alt fotbalist cât fostu' în trei ani.

Opriți microfoanele și vorbiți despre nevestele de fotbaliști dacă nu vă puteți abține! La meciuri, repet, se uită și copii! Asta ca să nu intru și-n alte tâmpenii pe care le-am auzit. Mulțumesc. P.S. Nu se mai naște niciun alt Țopescu sau Graur”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”