Emma Răducanu, în noul videoclip de siguranță al companiei aeriene British Airways VIDEO

Emma Răducanu, în noul videoclip de siguranță al companiei aeriene British Airways VIDEO

British Airways a prezentat în premieră un nou videoclip de siguranță la bordul aeronavei, în care apar vedete precum Emma Răducanu, Robert Peston, Ncuti Gatwa (din filmul Barbie) și Kaya Scodelario din serialul de succes Skins, potrivit Daily Mail Online .

Emma Răducanu, în videoclipul British Airways. FOTO: Captură video Daily Mail

În videoclipul de cinci minute, care va fi difuzat la bordul aeronavelor de cursă lungă ale companiei aeriene începând cu 1 mai 2023, pasagerii îl pot vedea pe actorul rwandez-scoțian și vedeta filmului Barbie, Ncuti Gatwa, care atrage atenția asupra importanței centurii de siguranță, pe prezentatorul Robert Peston și pe antreprenorul Steven Bartlett, care subliniază importanța opririi și a depozitării dispozitivelor în timpul decolării și aterizării.

Emma Răducanu: „Este proaspăt, atrăgător”

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu le amintește pasagerilor, în același videoclip, că, dacă nu se află sub scaun, bagajele trebuie plasate în dulapurile de deasupra capului. Ema Răducanu mai atrage atenția că jaluzelele de la ferestre ar trebui să fie ridicate la decolare.

„În calitate de ambasador al mărcii British Airways, a fost un privilegiu să fac parte din noul videoclip și film de siguranță, alături de atât de mulți colegi de la British Airways și nume cunoscute din întreaga țară. Este proaspăt, atrăgător și știu că clienții vor fi încântați atunci când videoclipul va fi difuzat pentru prima dată la bordul aeronavelor”, a declartat jucătoarea de tenis Emma Răducanu .

Și rapperul britanic Little Simz are o apariție, alături de actrița Kaya Scodelario, de noul designer de uniforme al British Airways, Ozwald Boateng, dar și de bucătarul cu două stele Michelin Tom Kerridge, care creează mesele „Speedbird Cafe" de la bordul aeronavei BA. în clasa economică.

Alte instrucțiuni de siguranță sunt date de britanicii care stau pe șezlonguri pri în cafenele.

Potrivit British Airways, videoclipul de siguranță, „se bazează pe lucruri sinonime cu Marea Britanie și. celebrează ciudățeniile atemporale și oamenii săi unici care au pus națiunea pe hartă".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”