Emma Răducanu, o dramă sportivă fără sfârșit: Anunțul ei în ziua în care a împlinit 21 de ani

Emma Răducanu, o dramă sportivă fără sfârșit: Anunțul ei în ziua în care a împlinit 21 de ani

Jucătoarea britanică de tenis, Emma Răducanu, fostă campioană la US Open, a declarat forfait pentru turneul demonstrativ programat luna viitoare la Macao, în sudul Chinei, în timp ce continuă să se recupereze după intervenţii chirurgicale la încheietura mâinii şi gleznă.

Emma Răducanu. FOTO: EPA

Răducanu intenţiona să revină pe teren după operaţiile din luna mai, însă luni, în ziua în care a împlinit 21 de ani, a decis să-şi prelungească perioada de recuperare.

Britanica, al cărei tată este român, a câştigat primul ei titlu de Mare Şlem la Flushing Meadows, când avea doar 18 ani. Ea nu a mai jucat din luna aprilie, ratând turneele de Mare Şlem de la Roland Garros şi Wimbledon, precum şi ediţia din acest an a US Open, coborând între timp pe locul 289 în clasamentul mondial.

Emma Răducanu a început antrenamentele uşoare în luna august şi a declarat că vizează o revenire pentru sezonul viitor. Primul turneu de Mare Şlem din 2024, Australian Open, va debuta pe 15 ianuarie la Melbourne.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?