Emmanuel Macron, într-o ipostază inedită: surprins la bustul gol, într-o canoe FOTO

Emmanuel Macron, într-o ipostază inedită: surprins la bustul gol, într-o canoe FOTO

Preşedintele Emmanuel Macron a ieşit pe mare într-o canoe, la bustul gol, doar în slip, scrie digi24.ro . Însoţit de o gardă de corp aflată într-o altă canoe, liderul de la Elysee a navigat circa 20 de minute, iar imaginile au devenit imediat virale pe reţele sociale. Francezilor le-a atras atenţia un detaliu: canoea vopsită în culorile drapelului Franţei, alb-albastru-roşu. Nu a trecut neobservată nici condiţia fizică de invidiat a preşedintelui în vârstă de 44 de ani, fost fotbalist amator când era în facultate .

FOTO Profimedia

La fel cum au făcut şi alţi foşti preşedinţi ai Franţei, Emmanuel Macron îşi petrece concediul la fortul din Brégançon alături de soţia sa, Brigitte Macron. Valul năucitor de căldură îi dă bătăi de cap până şi preşedintelui Franţei.

Soţii Macron sosiseră la fortăreaţa din largul Rivierei franceze sâmbăta trecută, dar până miercuri, când preşedintele francez s-a decis să facă mica excursie pe mare, cuplul prezidenţial a stat departe de ochii publicului.

FOTO Profimedia

La restaurant, după escapada pe mare

Miercuri însă, după escapada pe mare, Emmanuel Macron a mers apoi la restaurant împreună cu soţia sa. Turiştii aflaţi în apropierea localului de pe plaja Cavalière din Le Lavandou au fost surprinşi să îl vadă pe preşedintele Republicii debarcând într-o ţinută casual: tricou polo, pantaloni de in, adidaşi. Potrivit presei franceze, doar proprietarii localului erau la curent cu sosirea cuplului.

Soţii Macron au mâncat pizza şi peşte la grătar, având grijă totodată să-i salute şi pe turişti. În urmă cu patru ani, cuplul prezidenţial au fost surprins în largul mării pe un jet-ski. Atunci, prima-doamnă a mărturisit că îi place să facă snorkelling, fascinată de bogăţia faunei subacvatice din jurul fortului, sau să petreacă timp pe plajă cu copiii şi nepoţii ei.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 VIDEO Imagini virale cu un BMW, la Pitești

4 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

5 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!