Enel România a suplimentat cu 30% numărul operatorilor call-center

Enel România a suplimentat cu 30% numărul operatorilor call-center

Furnizorii Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au luat măsuri suplimentare pentru reducerea timpilor de aşteptare în call-center şi în magazine, prin accelerarea proiectelor digitale, prin echipe mobile care să sprijine activitatea din centre şi prin suplimentarea personalului ce gestionează serviciul telefonic de relaţii cu clienţii, potrivit unui comunicat al companiei, remis, luni, AGERPRES.

Astfel, companiile de furnizare de energie ale grupului Enel în România vin în întâmpinarea cerinţelor crescute de informare ale clienţilor în contextul liberalizării pieţei de energie electrică.

""Numărul angajaţilor din call-center a crescut constant în ultimele săptămâni şi estimăm că, până la finalul lunii ianuarie 2021, acesta va fi cu 30% mai mare faţă de mijlocul lunii decembrie 2020. Prin această suplimentare a resurselor, calitatea serviciului de call-center s-a îmbunătăţit, dovadă rata sporită de preluare a apelurilor - aproximativ 40.000 de apeluri onorate săptămânal. De altfel, pentru o bună şi completă informare a acestora, încă din decembrie 2020 am actualizat mesajul automat de întâmpinare în call center a consumatorilor casnici de energie electrică, informându-i despre liberalizarea pieţei de energie, despre cum pot afla dacă au în derulare un contract de furnizare pe piaţa liberă şi despre paşii ce trebuie făcuţi în cazul celor care vor să semneze pentru prima oară un contract pe piaţa concurenţială", se arată în comunicat.

Consumatorilor de energie electrică le este recomandat să evite intervalele orare de vârf din call-center, respectiv 10:00 - 12:00 şi 18:00 - 19:00.

În ceea ce priveşte optimizarea operaţiunilor din magazinele Enel, companiile de furnizare au apelat la sprijinul echipelor mobile de specialişti pentru a asista clienţii şi a reduce timpii de aşteptare, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă. Echipele mobile au selectat şi preluat de la clienţi documentele necesare încheierii unui contract concurenţial, potrivit nevoilor fiecăruia.

"De asemenea, pentru a creşte gradul de confort şi de siguranţă a clienţilor, Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au pus la dispoziţie un instrument cu ajutorul căruia pot avea acces în magazine inclusiv în baza unei programări telefonice, apelând 021.9977 (apel cu tarif normal) şi apăsând tasta 5. Astfel, se vor bucura de operaţiuni mai rapide şi, implicit, vor petrece mai puţin timp în magazine", potrivit Enel.

În urma accelerării programelor de digitalizare, a dezvoltării sistemelor interne, a canalelor de vânzări şi a eforturilor de comunicare din ultimii ani, aproape 75% dintre clienţii Enel sunt deja pe piaţa concurenţială, cea mai mare pondere dintre toţi furnizorii mari din România.

Mai exact, companiile Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au în portofoliu, în acest moment, circa 2,9 milioane de consumatori casnici de energie electrică dintre care aproximativ 2,1 milioane deja beneficiază de contracte concurenţiale. AGERPRES/(autor: Florentina Cernat, editor: Andreea Marinescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...