Epava unei corăbii scufundate a apărut misterios la suprafață după 100 de ani VIDEO

Epava unei corăbii scufundate a apărut misterios la suprafață după 100 de ani VIDEO

Epava unei corăbii care s-a scufundat în urmă cu peste o sută de ani a apărut în mod misterios pe o plajă de pe insula canadiană Newfoundland.

Epava a fost descoperită de Gordon Blackmore, un localnic care vâna păsări marine pe țărmul nisipos din Cape Ray când a zărit o formă întunecată în apele tulburi, conform The Guardian .

Apariția bruscă a acestei epave, cu o lungime de cel puțin 24 de metri, în apropiere de Cape Ray, rămâne un mister.

Neil Burgess, președintele Societății de Conservare a Epavelor din Newfoundland și Labrador, crede că epava a fost mutată din locul ei original de fenomenul de eroziune de coastă și de forța furtunii post-tropicale Fiona, care a distrus mai multe case din regiune cu un an în urmă.

Epava corabiei Captură video

Valurile mari de săptămâna trecută probabil că au mișcat epava din loc, împingând-o înspre țărm, a spus Burgess pentru Canadian Press.

Fotografiile în care apare epava oferă câteva indicii despre originile vasului. Diblurile de lemn și cuiele de cupru erau folosite des în secolul al XIX-lea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB