„Era foarte important să te îneci în timpul sexului oral”/Trei mărturii ale unor femei care timp de zece ani au fost abuzate sexual și psihologic de Morel Bolea

„Era foarte important să te îneci în timpul sexului oral”/Trei mărturii ale unor femei care timp de zece ani au fost abuzate sexual și psihologic de Morel Bolea

Atenție, acest material conține cuvinte ofensatoare și scene grafice care ilustrează forme de abuz sexual, abuz psihologic și acte de tortură. Sunt scene inimaginabile, pe care le povestesc trei dintre zecile de victime pe care Morel Bolea le-a atras în capcana unor fundații pentru tineret din Iași, dezvăluie  Libertatea .

Asociații care sunt, de fapt, un centru de abuz sexual și tortură. Zeci de fete, multe minore, au fost abuzate sexual de Morel Bolea, președintele a două fundații din Iași cu priză la tineri: Kasta Morrely (modă) și Eurodemos (proiecte civice).

Nucleul celor două asociații este comun. Morel Bolea este singurul bărbat acceptat. El are în subordine în jur de 15-20 de fete și femei.

Prima oară

Abuzul sexual a început cu sex oral. Diana spune că se simțea „ambivalent”. „Pe de-o parte era dorința de a accede la ceva, de cealaltă parte eram speriată și scârbită. Era departe de mine plăcerea, era o chestie mecanică, la oră fixă, când îți zicea el. Era foarte important să te îneci, să-ți dea lacrimile, să-ți fie rău, să iasă toxicitatea din tine – așa spunea [Morel Bolea]”.

Tânăra își aduce aminte că abuzul se întâmpla de câteva ori pe săptămână. A mai durat încă patru ani până ce actul sexual a însemnat și penetrare vaginală.

În vârstă de aproximativ 60 de ani, foarte secretos în legătură cu datele concrete ale vieții sale, el se prezintă drept un expert, vizionar, intelectual, părinte și om cu influență la nivel înalt, cu puteri supranaturale.

Pentru a fi acceptate în grup, fetele trebuie să fie virgine. Sunt racolate de la vârste fragede, rupte de familii, multe locuiesc la sediul fundațiilor.

Între regulile de oțel ale organizației, cel mai grav lucru pe care-l poate face o fată este să interacționeze cu un alt bărbat.

Abuzurile sexuale au loc în fiecare zi, cu una sau mai multe fete, în funcție de dispoziția liderului.

Foste membre ale organizațiilor spun că Morel Bolea a abuzat sexual, în repetate rânduri, fete aflate la pubertate, adolescente și femei mature.

Libertatea a vorbit cu cinci foste membre ale organizațiilor. Trei dintre ele au stat peste zece ani în interiorul grupului, iar de câțiva ani au reușit să evadeze. Ele au decis să vorbească pentru ca alte fete să știe ce riscă dacă se apropie prea mult de Kasta Morrely și Eurodemos.

Citește integral pe  Libertatea





Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”