„Eram convins că Justiția va oferi satisfacție”/Rareș Bogdan, dezamăgit după 4 ani. Dar nu și-a pierdut speranța

„Eram convins că Justiția va oferi satisfacție”/Rareș Bogdan, dezamăgit după 4 ani. Dar nu și-a pierdut speranța

Europarlamentarul Rareș Bogdan a postat un mesaj critic la adresa Justiției, la patru ani după evenimentele din 10 august 2018.

Rareș Bogdan, realizator de emisiuni la Realitatea Tv în 2018, a avut o poziție extrem de critică la adresa guvernului PSD și a lui Liviu Dragnea.

După patru ani de la evenimentele din Piața Victoriei, Rareș Bogdan postează pe Facebook un mesaj în care își exprimă nemulțumirea față de tergiversarea dosarului 10 August.

”10 August necăjit, după 4 ani. Amărăciune, dezamagire și multe întrebări. Cine-ar fi crezut că este atât de greu să schimbi năravurile dintr-o țară unde sistemul a creat categorii de neatins? Eu, nu. Eu chiar credeam în democrație și stat de drept. Mai cred și acum, dar știu că e cumplit de greu. Și de nedrept. Acum 4 ani eram bucuros că sunt contemporan cu dovada vie că țara, prin oamenii ei minunați, are anticorpi la ticăloșie, ipocrizie, corupție. Eram convins că după eșecuri tulburătoare, scandaloase, precum dosarul Revoluției sau al Mineriadei, Justiția va oferi publicului satisfacția de a vedea pedepsiți vinovații pentru acele abuzuri evidente. Câtă naivitate… o parte a sistemului se protejează pe sine, iar oamenii mai visează, uneori, la dreptate. Mă număr printre ei. Dar cred că nu trebuie să abandonam speranța. Remember? “The day we give is the day we die”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 VIDEO Ultimul mesaj al lui Viorel Cataramă?

4 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

5 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră