Erik ten Hag, desemnat „antrenorul lunii" în Premier League, după ce a luat 7 goluri de la Liverpool!

Erik ten Hag, desemnat „antrenorul lunii" în Premier League, după ce a luat 7 goluri de la Liverpool!

Deși în urmă cu doar câteva zile Manchester United a suferit o umilință istorică pe terenul lui Liverpool, scor 0-7, olandezul a câștigat premiul deoarece au fost luate în calcul rezultatele obținute în februarie.

Erik ten Hag a revitazilat pe Manchester United. Foto: Football365

Deși formația sa a fost distrusă de ”cormorani” la începutul lunii marite, oficialii din Premier League au făcut abstracție de rezultatul de pe Anfield, pentru că în februarie Manchester United a arătat ca o echipă revitalizată după sosirea lui Erik ten Hag pe banca tehnică.

În februarie, "Diavolii Roșii" au disputat 4 meciuri în Premier League, dintre care au câștigat trei (2-1 cu Crystal Palace, 2-0 cu Leeds și 3-0 cu Leicester), iar unul s-a încheiat la egalitate (2-2 cu Leeds - etapă restantă).

Manchester, primul trofeu după 17 ani

Este a doua oară când Ten Hag primește premiul pe site-ul oficial Premier League, după cel din septembrie. Ceilalți doi antrenori nominalizați au fost Antonio Conte (Tottenham) și Marco Silva (Fulham).

La finalul lunii trecute, Manchester United a învins-o pe Newcastle, scor 2-0, și a reușit să câștige Cupa Ligii Angliei, primul trofeu din 2017 până în prezent. ”Diavolii” merg bine și în Europa League, unde au trecut de Barcelona și au învins pe Sevilla cu 4-1, joi, în prima manșă a ”optimilor”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale