Eros Ramazzotti, într-o postură inedită: pentru prima dată bunic, la 59 de ani

Eros Ramazzotti, într-o postură inedită: pentru prima dată bunic, la 59 de ani

Popularul star italian Eros Ramazzotti a devenit bunic pentru prima dată la vârsta de 59 de ani.

Artistul împreună cu fiica lui, Aurora

După ce prima lui născută, Aurora, a născut un fiu pe care l-a botezat Cesare, Eros se vede acum în postura de tată de trei copii și bunicul unui nepot.

Aurora, în vârstă de 26 de ani, fiica lui Eros din mariajul cu prezentatoarea și fost model elvețian Michelle Hunziker, a împărtășit vestea fericită pe Instagram, la sfârșitul lunii martie. La rândul ei, Michelle Hunziker, care a devenit bunică la o vârstă foarte tânără, doar 46 de ani, a împărtășit bucuria sosirii primului ei nepot într-un story pe Instagram: „De când s-au născut fiicele mele (mai are două fiice din a doua căsătorie, n.r.) astăzi este cea mai bună zi din viața mea!”

Eros Ramazzotti mai are alți doi copii cu fosta sa soție, modelul și actrița italiană Marica Pellegrinelli, și anume o fiică de 11 ani, Raffaela Mario, și un fiu de opt ani, Gabrio Tullio.

Aurora Ramazzotti este blogger, dar și implicată în proiectele muzicale ale tatălui ei. Fiica cea mare a cântărețului italian a apărut, de asemenea, în filme și a avut și experiențe de prezentatoare de programe de televiziune. În Italia, însă, ea este obiectul multor atacuri, detractorii ei susținând că Aurora își datorează faima doar părinților ei celebri.

Pentru Eros Ramazzotti, care împlinește anul acesta 60 de ani, nașterea nepotului său la această vârstă este ceva normal. Dar pentru Michelle Hunziker, care s-a născut în 1977, venirea pe lume a micuțului Cesare a făcut din ea o bunică tânără.

Un bunic cu o iubită de 34 de ani

După divorțul lui Eros de Michelle, ambii foști soți s-au implicat în alte căsnicii. Eros s-a căsătorit cu modelul Marica Peregrinelli, cu 25 de ani mai tânără decât el, iar Michelle s-a căsătorit cu moștenitorul brandului de modă Trussardi - Tommaso Trussardi, cu care are și doi copii - Sole, care va împlini 10 ani anul acesta, și Celeste, de 8 ani.

Cuplul s-a despărțit pentru câteva luni anul trecut, apoi s-a împăcat, dar, în cele din urmă, Tommaso și Michelle au descoperit că nu își pot salva căsnicia.

Cu puțin timp înainte de nașterea nepotului său, Eros Ramazzotti a apărut pe rețelele de socializare cu noua sa tânără iubită , Dalila Gelsomino, născută în 1989 la Milano, dar care locuiește la Cancun, acolo unde lucrează în domeniul imobiliar și hotelier.

Presa italiană a mers până acolo și-a presupus că tânăra de 34 de ani este chiar însărcinată cu al patrulea copil al artistului, lucru care a fost dezmințit, însă, chiar de către Eros. "Sper că oamenii nu cred orice se scrie. Nu aștept un al patrulea copil, nu vă faceți griji", a declarat artistul de 59 de ani.

Foto: profimedia, getty images, instagram

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”