Escrocheria prin care o femeie a fost lăsată fără casă de către fostul iubit, după o ceartă

Escrocheria prin care o femeie a fost lăsată fără casă de către fostul iubit, după o ceartă

O femeie din judeţul Iaşi a rămas fără casă şi teren, după o ceartă conjugală, în urma căreia şi-a părăsit domiciliul pentru scurt timp.

Un ieşean şi-a lăsat iubita fără casă, după o ceartă cu aceasta, reuşind să păcălească şi notarul, cu o imaginaţie ieşită din comun. Cei doi au avut o ceartă mai puternică, iar femeia (S.D.) a părăsit domiciliul, deşi casa îi aparţinea, voind să revină după ce iubitul ei ar fi plecat. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă, iar după circa două luni, bărbatul şi-a făcut un plan ireal. 

Acesta s-a dus la notar împreună cu o altă femeie, care s-a dat drept S.D., având şi buletinul acesteia, care rămăsese în casă, în momentul în care fosta iubită a părăsit domiciliul. Notarul nu a sesizat diferenţa dintre cele două femei şi a acceptat cererea prin care bărbatul era împuternicit pentru a vinde casa şi terenul de peste 1.000 de metri pătraţi. 

La scurt timp, bărbatul şi-a sunat fosta iubită şi chiar s-a lăudat în faţa acesteia, spunându-i că i-a vândut casa. Tinerei nu i-a venit să creadă şi s-a dus la faţa locului, constatând că în casa ei se aflau deja alte persoane. 

S.D. a făcut plângere la Poliţie, iar bărbatul a fost acuzat de înşelăciune, uz de fals, instigare la fals privind identitatea şi participaţie improprie la fals intelectual. Acesta a fost condamnat la 5 ani de închisoare, iar femeia a cerut şi daune morale în valoare de 100.000 de lei plus plata a 12.000 de euro care ar fi reprezentat chiria. Instanţa a decis să plătească doar 30.000 de lei daune morale, iar bărbatul a făcut apel, cazul judecându-se încă. 

Cumpărătorul va trebui şi el să se adreseze instanţei, pentru a-şi recupera banii pe care i-a dat pe casa care i-a revenit proprietarei de drept.  

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor