Este considerat cel mai zgârcit bărbat din lume. Unde a dus o femeie la prima întâlnire

Este considerat cel mai zgârcit bărbat din lume. Unde a dus o femeie la prima întâlnire

Despre zgârcenie există o mulțime de glume, dar uneori, realitatea poate fi chiar mai dură decât atât. Un bărbat care a participat la o emisiune de profil a dovedit acest lucru cu vârf și îndesat. El a dezvăluit unde și-a dus iubita la prima întâlnire.

Unde și-a dus iubita la prima întâlnire

Deși se știe că prima întâlnire poate fi decisivă, de ea ar putea să depindă începutul unei relații, totuși unii bărbați sunt suficient de zgârciți încât să nu ia în calcul lucrul acesta. Greg Insco a apărut într-un episod al emisiunii „Extreme Cheapstakes” („Cei mai zgărciți oameni din lume” n.r.), unde a dezvăluit modurile în care el reușește să economisească bani. Însă când a decis să iasă la întâlnire cu o femeie, nivelul lui de zgârcenie a atins un alt nivel.

Ce a făcut la prima întâlnire

TLC a încărcat recent un videoclip intitulat „The World's Cheapest Date” („Cea mai ieftină întâlnire din lume” n.r), secvență din emisiunea „Extreme Cheapstakes”, pe Youtube. Clipul îl prezintă pe Greg Insco, care a apărut în cel de-al treilea episod al seriei în 2012, iar segmentul s-a concentrat pe întâlnirea acestuia cu o femeie.

Când a cunoscut-o pe Brandy, a decis să o scoată în oraș , cu toate că avea speranța ca aceasta să fi mâncat înainte, ca să nu fie nevoie să plătească ce comandă, mai ales că nu știa ce ea ar fi vrut să mănânce.

Citește continuarea pe Click!.ro și află unde a dus-o pe iubita lui , cel mai zgârcit bărbat din lume.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...