Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, povești șocante din cariera de manechin

Gina Chirilă (27 de ani) și Bogdan Vlădău (42 de ani) s-au căsătorit în 2017, iar în urmă cu doi ani a venit pe lume fiica lor, Katia. Cei doi au multe în comun, mai ales că au făcut aceeași meserie, la același nivel: modelling. Din păcate, nu au fost feriți de lucrurile mai puțin plăcute care se petrec în acest domeniu, jocuri psihologice, presiune, avansuri, substanțe interzise, înfometare etc. Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, a povestit chiar niște experiențe șocante.

gina-chirila-2

Gina a povestit un episod șocant, când i s-a pus în băutură o substanță numită drogul violului. GHB (acidul gama-hidroxi-butiric) este o substanță care, în combinația cu alcoolul, produce amnezie, halucinații, confuzie. “În China eram. Eu nu prea ieșeam în cluburi, pe acolo. Și era ziua colegei de apartament și a zis hai să ieșim în club. Și am băut shoturi. Un domn, de la o altă masă, a trimis pahare de șampanie. Eu eram conștientă cumva că nu trebuie să beau din paharul ăla, dar consumând shoturi nu mi-am dat seama. După shot am luat cam jumătate din acel pahar de șampanie. Am auzit povești groaznice. În care și băieți, nu doar fete, erau răpiți o săptămână-două și după aruncați pe marginea drumului, fără un organ sau întregi, dar fără să își aducă aminte nimic. Și este real, este foarte real.

După o jumătate de oră am simțit că se întâmplă ceva cu mine, mă simțeam ciudat, m-am speriat și am plecat singură acasă. Nu știu cum am luat un taxi, dar l-am luat. Cred că m-a ajutat șoferul. Pentru că fetele, când s-au întors, era ușa de la apartament larg deschisă, iar eu eram întinsă pe canapea și aveam sânge pe mână, pentru că m-am mușcat. Am înțeles că este o reacție la acel tip de drog, pentru că era drogul violului. Senzația este foarte grea și nu vreau să treacă nimeni prin asta. Eu am fost norocoasă, cred că am un înger păzitor”, a mai povestit Gina, în podcastul lui Măruță.