Este duminică, 24 februarie, ziua Z pentru democrație? Dacă ții la țara ta, România, vino în Piața Victoriei, să lupți cu Mafia!

Este duminică, 24 februarie, ziua Z pentru democrație? Dacă ții la țara ta, România, vino în Piața Victoriei, să lupți cu Mafia!

Este duminică, 24 februarie, ziua Z pentru democrație? Dacă ții la țara ta, România, vino în Piața Victoriei, să lupți cu Mafia! Pentru asta este nevoie un număr cât mai mare de oameni în Piața Victoriei. Viitorul nostru este în joc, viitorul copiilor depinde de noi. Nu trebuie să lăsăm PSDragnea să ne facă să trăim într-un fel de Venezuela a Europei sau într-un regim de tip Erdogan! 

Protestul este intitulat „Abrogați și apoi plecați” și va avea loc duminică, 24 februarie, începând cu ora 18.00, în Piața Victoriei.  

Organizatorii protestului l-au citat pe filosoful Mihai Șora. „Oameni buni, dacă nici astăzi, după Ordonanța de Urgență, nu vedeți – adică NU VEDEȚI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înțelegeți – NU ÎNȚELEGEȚI! – ce înseamnă și încotro ne duce subordonarea magistraților de către politicieni, înseamnă că suntem pierduți, ca nație, pentru alte câteva decenii. Noapte bună, România! - Mihai ȘORA 

Noi nu spunem noapte bună! Pentru că noi vedem și știm câtă dreptate are domnul Șora, în mesajul de mai sus. De aceea, noi ne vedem în Piața Victoriei. Ca să-i OPRIM. Și ca să putem spune, din nou, Bună dimineața, România!”, se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Reiterăm faptul că Tudorel Toader, ministrul (in)Justiției, a linșat Justiția prin ultima ordonanță de urgență pe legile justiției. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 Zguduitor articol...

3 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

4 De citit...

5 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore