„Este la fel de tare ca Marijana de la Belgrad”

„Este la fel de tare ca Marijana de la Belgrad”

O cheamă Floarea Popovici, are 62 de ani şi e româncă născută în Ucraina, în satul Plăiuţ. Femeia este recunoscută că vindecă pe bandă rulantă, în special afecțiunilor sportivilor.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre ea la Fanatik .

” Are cereri pentru viitorii 3000 de ani. E aici, în Pipera. Clinica nu știu cum se numește, la Floarea… Floarea Popovici”, susține Mitică Dragomir.

El susține că din când în când mai intervine pe lângă tămăduitoare pentru amici apropiați de-ai săi. ”Dacă pot să pun o pilă… De exemplu, Radu Oprișan, care a fost ziaristul meu, m-a sunat acum o săptămână. Mi-a spus că vrea să se ducă și el la ea. Nu puteam să îl refuz…Pun mâna pe telefon și sun. `Alo, doamna Floarea? Sunt Mitică Dragomir. Am și eu o rugăminte. Îți trimit un ziarist care a lucrat la mine, foarte deștept, și care a avut un necaz. Nu știu dacă te pricepi și la chestia asta`. Mă sună Radu Oprișan, acum o zi.`Domnule Dragomir, vă mulțumesc din tot sufletul. M-a primit și a fost foarte bine`. Clinica e în Pipera, cum treci podul prima stradă în stânga, până în Biserica lui Gigi Becali. La ultimul bloc, la parter, acolo e”, a mai spus Dragomir, care o știe demult pe Floarea.

„Este la fel de tare ca Marijana de la Belgrad. Au trecut pe la ea toţi fotbaliştii noştri care au avut probleme medicale, şi nu numai, şi i-a pus pe picioare. Acum ceva vreme a fost la ea băiatul unei foste ministrese a sportului, nu dau nume. Băiatul nu putea să stea pe picioare, era vai de mama lui, şi acum fuge mai al dracu’ decât atleţii. E «Minunea de la Maglavit» femeia asta! Eu aveam probleme cu spatele. Am avut o perioadă când abia puteam să mă mişc. Nu mai am nicio problemă, nu mă mai doare nimic. N-am crezut că mă poate pune pe picioare atât de repede. Este inexplicabil ce se întâmplă. Dacă pune mâna pe tine, ţi se ridică toată carnea. Ţi-o spun din proprie experienţă. Dacă îţi dă o palmă, adormi. De patru ori pe zi, indiferent că e zăpadă afară, iese desculţă. Stă cu picioarele pe pământ, îşi ia energie şi apoi vine şi îţi face tratamentul de care ai nevoie. Au fost la ea şi doctori, mari profesori care nu mai pot opera. Au fost la ea şi după trei şedinţe operează în draci. Pe oameni paralizaţi i-a pus pe picioare şi fug acum mai bine ca mine. Femeia asta este un bun mondial, o valoare de talie internaţională”, spunea Mitică Dragomir în 2016 despre Floarea Popovici.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat