„Este o fată cuminte, de treabă și serioasă”/Cine este tânăra polițistă prinsă când fura haine din mall

„Este o fată cuminte, de treabă și serioasă”/Cine este tânăra polițistă prinsă când fura haine din mall

O polițistă din Huși, agent principal în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări Iași, a fost prinsă la furat într-un mall din Iași pe 6 noiembrie.

Tânăra ar fi furat haine în valoare de aproape 550 lei. Când a încercat să iasă din centrul comercial un paznic a oprit-o la control.

Acesta a găsit hainele furate și a alertat Poliția. Echipajul care a venit a fost șocat să descopere că tânăra acuzată de furt este și ea polițistă.

Anunțul Poliției

"La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Sunt continuate cercetările în acest caz, pentru a se stabili exact împrejurările în care s-a produs fapta", au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Polițista în vârstă de 22 de ani a devenit agent principal de Poliție după absolvirea unei școli de subofițeri, reușind să se angajeze în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări.

"Sigur a fost o încurcătură"

La Huși, în orașul natal al fetei, vestea i-a luat prin surprindere pe cei care o cunosc.

Unii dintre foștii ei colegi refuză să creadă cele întâmplate.

„Ceva nu se leagă în cazul acesta. Niciodată nu am auzit ceva rău de Geanina. Nu a furat niciodată. Acum avea salariu, își putea cumpăra haine. Este dintr-o familie decentă. Trebuie să funcționeze prezumția de nevinovăție. Poate a fost o greșeală, o încurcătură”, au declarat foștii colegi de liceu ai fetei citați de vremeanoua.ro .

„Noi nu credem așa ceva! Sigur a fost o încurcătură. Ea avea salariu, își putea lua haine într-o lună de 3000 sau 4000 de lei. E greu de spus ce s-a întâmplat acolo. Geanina este o fată cuminte, de treabă și serioasă. Familia ei este una decentă. Până la finalul anchetei și până nu se pronunță un judecător, noi nu credem că ea putea să facă așa ceva. E un om bun și muncitor, noi așa o știm”, au declarat foștii colegi de liceu ai tinerei.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”