„Ești cea mai sexy româncă!”

„Ești cea mai sexy româncă!”

Recent, Mădălina Ghenea a postat câteva imagini în care apare în ipostaze provocatoare pe o plajă din Miami. În imaginile care au adunat zeci de mii de like-uri, Mădălina poartă un corset super sexy, o fustă mini roșie și o pereche de teniși. Superba actriță și-a etalat picioarele interminabile și bustul impresionant. Fanii au fost încântați de imaginile postate de româncă și i-au transmis că și-ar dori să o vadă în mai multe filme. Unii dintre admiratorii Mădălinei sunt de părere că i s-ar potrivit un rol în serialul Baywatch.

“Ar trebui să joci în următorul Baywatch!”, “Ești cea mai sexy româncă!”, “Acele picioare!”, “Așa frumusețe!”, “Femeia perfecta! Sunt atât de mândră că ești româncă”, “Nu s-a mai văzut o frumusețe ca tine de la Sofia Loren”, “Cu așa fotografii nici nu mai e nevoie de cuvinte”, “Perfecțiunea chiar există!”, “Ești superbă! Meriți să joci în câteva filme. Variante ar fi: acțiune, horror și un serial foarte sexy, gen Baywatch!”, “Nu ești de pe această planetă!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Mădălinei. Vedeta are peste 1,1 milioane de fani pe contul de Instagram.

În ultimii ani, Mădălina Ghenea a avut agenda plină. Actrița a avut apariții în filme ca “House of Gucci”, “La Giovinezza” sau “Dom Hemingway”. La sfârșitul anului 2021, slătineanca a primit rolul principal în thrillerul “Deep Fear”. Mădălina a jucat alături de Ed Westwick, cunoscut publicului din România datorită rolului din serialul “Gossip Girls”.

Fotografii: Getty Images/ Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...