„Ești liberă să pleci cu el în Mykonos”/Bancher italian anunț-surpriză către iubită și 200 de prieteni

„Ești liberă să pleci cu el în Mykonos”/Bancher italian anunț-surpriză către iubită și 200 de prieteni

Bancherul italian a spus în fața a 200 de invitați care așteptau anunțul nunții bancherului Massimo Segre, de 64 de ani, cu politiciana Cristina Seymandi, 40 de ani, bărbatul a spus că aceasta l-a înșelat cu un avocet, relatează Corriere della Sera. Petrecerea a fost contramandată, iar nunta planificată pentru octombrie a fost anulată.

Italia FOTO: Shutterstock

Pregătirile pentru nuntă erau finalizate, iar petrecerea organizată într-o vilă de lux din Torino era văzută ca momentul în care se va face anunțul nunții. Segre a luat microfonul și a citit un discurs, în care le-a mulțumit, mai întâi, oaspeților. Apoi le-a mărturisit oaspeților că au urmat aplauze și urale. Apoi după schimbarea tonului a șocat întreaga audiență.

Întotdeauna am crezut că a iubi pe cineva înseamnă să-i dorești bunăstarea. Chiar mai mult decât a ta. Așa că îi dau Cristinei libertatea de a iubi, în special pe un avocat cunoscut. Acum poate să plece cu el în Mykonos”, a spus Massimo Segre, la microfon.

Imediat după moment s-a făcut liniște de mormânt printre invitați, iar femeia s-a declarat șocată. „Am crezut, inițial, că este o glumă”, a declarat Seymandi într-un interviu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat